HonorYleinen

Luonnoskuva paljastaa Honor 30 -puhelimen muotoilun – kamerasta yksityiskohtia julki

Honor 30 ja kameran tietoja. / Kuva: OnLeaks

Honor 30 -malliston huippupuhelimien julkaisu tapahtuu kevään aikana ja nyt tuorein huhu vihjaa puhelimen kameran yksityiskohdista. Tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa on luonnoskuva Honor 30 -puhelimesta ja samassa yhteydessä on listattuna takaosan kameroiden tietoja.

Luonnoskuvassa Honor 30 on nähtävillä vain takaosasta katsottuna ja suurin yksittäinen silmiinpistävä elementti on kamera-alue. Honor 30 tulee tietojen mukaan saamaan Huawei P40 -puhelimen kaltaisen laatikkomaisen kamera-alueen, jossa on kolme kamerasensoria sekä yksi salamavalo. On kuitenkin hyvä todeta, että luonnoskuva ei välttämättä ole täysin oikeassa, mutta ainakin suuntaa antava.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Raportin mukaan Honor 30:n pääkamerana toimisi 50 megapikselin Sony IMX7xx -sensori, jossa käytetään tekniikkaa, joka yhdistää neljä pikseliä yhdeksi. Jo aikaisemman vuodon mukaan sensorissa olisi vaikuttava 1/1.3” koko sekä Octo Pixel -automaattitarkennus. Honor 30 -puhelimessa odotetaan olevan myös 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telekamera, joka kykenee 3x optiseen zoomaukseen.

Honor tulee julkaisemaan Kiinassa jo ensi viikolla ensimmäisen jäsenen Honor 30 -mallistoon, ja kyseessä on keskihintaluokkaan sijoittuva Honor 30S. Siinä missä Honor 30:n odotetaan olevan Kirin 990 -järjestelmäpiiriin perustuva huippupuhelin, niin Honor 30S tarjoaa Kirin 820 -järjestelmäpiirin, jossa on tuki myös 5G-yhteyksille. Todennäköisesti Honor 30 -puhelinta ei tulla julkaisemaan samaan aikaan Honor 30S -mallin kanssa.

Lähde: Twitter (OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor