OnePlusYleinen

OnePlus 9 Pro ja OnePlus 9 saivat uuden OxygenOS 11.2.8.8 -päivityksen – mukana heinäkuun tietoturvakorjaukset ja Bitmoji AOD

OnePlus on julkaissut jälleen uuden OxygenOS-päivityksen yhtiön alkuvuoden uutuuspuhelimille, eli OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -malleille. Uutuuspäivitys on versionumeroltaan molemmille puhelimille OxygenOS 11.2.8.8, ja sen kerrotaan parantavan erityisesti tietoturvaa sekä lisäävän muutamia ominaisuuksia.

Tärkein päivitys on Android-tietoturvatason nostaminen heinäkuulle 2021, jonka lisäksi OnePlus kertoo korjanneensa tunnettuja ongelmia ja parantaneensa järjestelmän vakautta. Always-on-display-toimintoon tulee nyt myös Bitmoji AOD, joka mahdollistaa suljetulle näytölle henkilökohtaisen mukautuvan Bitmoji-avatarin asettamisen. Päivitys esiasentaa puhelimiin lisäksi OnePlus Store -sovelluksen, joka tuo yhtiön oman verkkokaupan lähemmäksi puhelimien käyttäjiä. OnePlussan ilmoittaman päivityslokin voi tarkistaa alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset:

 • Järjestelmä
  • Päivitetty Android-tietoturvakorjaukset heinäkuulle 2021
  • Korjattu tunnettuja ongelmia ja parannettu vakautta
 • Ambient-näyttö
  • Lisätty Bitmoji AOD (Always-on-display), mikä on kehitetty Snapchatin ja Bitmojin kanssa. Ominaisuus elävöittää AOD-näyttöä henkilökohtaisella Bitmoji-avatarilla. Avatar päivittyy päivän aikana aktiivisuuden ja ympärillä olevien tapahtumien perusteella
 • OnePlus Store
  • Lisää OnePlus Store -sovelluksen puhelimeen (mahdollista poistaa)

Uutta OxygenOS 11.2.8.8 -päivitystä jaetaan OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimien käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa puhelimen asetuksien kautta.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus