YleinenZTE

ZTE Axon 30 -puhelimen keskeisimmät ominaisuudet paljastuivat ennen julkaisua

ZTE Axon 30

Kiinan televiranomainen Tenaa on antanut hyväksyntänsä ZTE:n ensi viikolla julkaistavalle Axon 30 -älypuhelimelle, joka tulee tarjoamaan uuden sukupolven näytönalaisen etukameran. Jo aikaisemmin ZTE on esitellyt Axon 30 Pro- ja Axon 30 Ultra -puhelimet, mutta nyt Axon 30 -mallin odotetaan olevan hieman edullisempi ja karsitumpi. Tenaa on antanut ensimmäiset tietonsa laitteesta, joten keskeisimmät ominaisuudet ovat jo nyt tiedossa.

Tenaan mukaan puhelimessa tullaan näkemään erittäin kookas 6,92 tuuman näyttöpaneeli, jossa on 2460 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja näytönalaisen etukameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 16 megapikseliä. Suoraan järjestelmäpiiriä Tenaa ei paljasta, mutta kyseessä on todennäköisesti Snapdragon 870, sillä tietokannan mukaan kyseessä on 3,2 Ghz:n piiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE Axon 30 tulee tarjoamaan 6, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tenaan mukaan laitteessa on neloiskamera, joka koostuu 64, 8, 5 ja 2 megapikselin kameroista. Todennäköisesti pääkameran ohella nähdään ultralaajakulmakamera, makrokamera sekä syvyyskamera. Axon 30 -mallin muita vahvistettuja ominaisuuksia ovat 4200 milliampeeritunnin akku, 55 watin pikalataus sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Tenaa kertoo laitteen mitoiksi 170,2 x 77,8 x 7,8 millimetriä ja painoksi 190 grammaa.

ZTE tulee esittelemään Axon 30 -puhelimensa virallisesti 27. heinäkuuta, eli ensi viikolla. Puhelimen tärkein ominaisuus on näytönalainen etukamera, ja ZTE on julkaissut laitteesta jo virallisia kuvia. Kuvissa puhelin on esillä neljässä värissä, jotka ovat valkoinen, ruskea, sininen ja musta. Todennäköisesti ZTE tulee myöhemmin syksyllä tuomaan puhelimen myyntiin myös globaalisti.

Lähde: TENAA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen