OnePlusYleinen

OnePlus 9RT -puhelimen julkaisu luvassa todennäköisesti 15. lokakuuta – tällainen uutuuspuhelin on tulossa

OnePlus 9R

Kiinalaisen Oppon tytärbrändiltä OnePlussalta on huhuttu uutta OnePlus 9RT -puhelinta, joka tullaan esittelemään lokakuun aikana valituilla markkina-alueilla. Nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on kertonut mahdollisen julkaisupäivämäärän omalla Twitter-tilillänsä.

OnLeaksin mukaan ainakin alustava julkaisupäivä OnePlus 9RT -puhelimelle olisi 15. lokakuuta. Julkaisu olisi luvassa reilun kuukauden päästä, mutta todennäköisesti puhelinta ei nähdä myynnissä Suomessa. OnePlus 9RT -puhelimen tärkeimmät markkinat ovat Kiina ja Intia, sillä kyseessä on vain pieni päivitys OnePlus 9R -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9RT -puhelimesta on tiedossa jo lähes kaikki tiedot, joiden perusteella OnePlus ei ole tarjoamassa mitään kovin erikoista lippulaivapuhelinta. Kyseessä on edullinen ja vanhoilla ominaisuuksilla varusteltu puhelin, joka korvaa yleisesti syksyisin nähdyt T-sarjan huippupuhelimet.

OnePlus 9R

Vuotojen mukaan OnePlus 9RT -puhelimessa olisi 6,55 tuuman suuruinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Nähtävästi OnePlus hyödyntää laitteessa Samsungin E3-paneelia, joka on vanhempi kuin nykyisissä huippupuhelimissa oleva E4-versio ja näytöstä on jo myös E5-versio. Näyttöä odotetaan suojaavan Gorilla Glass 5 -lasipinnan.

Tehoista vastannee Qualcommin viime vuoden piiristä hieman uudistettu Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka nähtiin jo keväällä OnePlus 9R -puhelimessa. OnePlus 9RT tulee huhujen perusteella saamaan myöskin vanhaa LPDDR4X-RAM-muistia sekä UFS 3.1 -tallennustilan. Muita OnePlus 9RT -puhelimen huhuttuja ominaisuuksia ovat 4500 milliampeeritunnin akku, 65 watin Warp Charge -pikalataus sekä stereokaiuttimet.

Kameroiden osalta OnePlus 9RT tulee tarjoamaan 50 megapikselin Sony IMX766 -kameran, joka löytyy myös OnePlus Nord 2 -puhelimesta. Ultralaajakulmakameran pitäisi olla 16 megapikselin tasoinen Sony IMX481 -sensoriin perustuva ja kolmas kamera on nähtävästi 2 megapikselin mustavalkokamera. OnePlus tulee tarjoamaan etuosassa huhun mukaan 16 megapikselin Sony IMX471 -kamerasensorin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9RT tulee olemaan yksi ensimmäisistä Android 12 -puhelimista. OnePlus luottaa puhelimessa myös OxygenOS 12 -käyttöliittymä, joka perustuu Oppon ColorOS-käyttöliittymään. Vuotojen mukaan OnePlus 9RT -puhelin olisi Kiinassa hinnoiteltu edullisimmillaan 2999 juanin hintaan, joka tarkoittaisi 395 euroa.

Lähde: Twitter (OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus