OnePlusYleinen

OnePlus 9RT saa todennäköisesti uuden nimen Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla – julkaisua odotetaan pian

OnePlus 9RT

OnePlus julkaisi jo aikaisemmin kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden OnePlus 9RT -älypuhelimen, joka oli yhtiön tämän vuoden viimeinen huippuluokan puhelin. Samaa puhelinta on odotettu rajoitetusti saataville myös Kiinan ulkopuolella, mutta nähtävästi nimeämisen kanssa OnePlus tulee tekemään muutoksia.

Samaa laitetta odotetaan ainakin Intiassa myyntiin ja laiteen lopullinen nimi saattaa olla OnePlus RT ilman numeroa ”9”. Viitteitä muutettuun nimeen löytyy monesta paikasta, sillä esimerkiksi Intian Amazonin mainos kertoo ”OnePlus RT” -puhelimesta ja kyseinen mallinimeäminen on löytynyt myös Googlen kehittäjille suuntaamasta Google Play Console -tietokannasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Koska OnePlus RT -mallinimi on paljastanut Amazonin ja Googlen toimesta, niin nähtävästi kyseessä on laitteen lopullinen nimeäminen Kiinan ulkopuolella. Todennäköisesti OnePlus 9RT ja OnePlus RT ovat täysin samanlaisia laitteita, eikä tekniikassa odoteta nähtävän kovin suuria muutoksia. Julkaisun odotetaan tapahtuvan Intiassa hyvin pian.

Puhelimeen on tulossa 6,62 tuuman kokoinen tasainen OLED-näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä Full HD+ -tarkkuus. Puhelimessa on Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus RT tarjoilee lisäksi 50 megapikselin pääkameran, 16 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin makrokameran. Puhelimessa on myös 4500 milliampeeritunnin akku ja 65 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Euroopassa OnePlus RT -puhelinta ei odoteta myyntiin, vaan se on saatavilla vain Intiassa ja Kiinassa nimellä OnePlus 9RT. Seuraavien myös Suomessa julkaistavien OnePlus-huippupuhelimien odotetaan olevan OnePlus 10 -sarjalaisia, jotka julkaistaneen maalis-huhtikuussa 2022.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus