AndroidOnePlusYleinen

OnePlus aloittaa yhteistyön McLarenin kanssa

OnePlus ja McLaren ovat tänään julkistaneet uuden yhteistyönsä. Yhtiöitä yhdistää intohimoinen suhtautuminen nopeutta kohtaan. Kumppanuuden ensimmäinen vaihe paljastetaan 11. joulukuuta ”Salute to Speed” -tapahtumassa, joka järjestetään McLarenin teknologiakeskuksessa Lontoossa. Kumppanuuteen kuuluu sekä McLaren Automotive että McLaren Racing, joka on yksi Formula 1:n menestyneimmistä talleista.

McLaren on tunnettu innovatiivisesta teknologiasta ja tinkimättömästä laadusta. Myös OnePlus on tunnettu rajoja rikkovasta suorituskyvystä ja nopeudesta. Premium-älypuhelimia valmistava brändi tarjoaa jatkuvasti nopeimman kokemuksen oli kyse sitten pelaamisesta, sovelluksista, näytön lukituksen avaamisesta tai OnePlus Fast Charge -teknologiasta, joka on vienyt pikalatausratkaisut uudelle tasolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Voimien yhdistäminen on alku OnePlusin ja McLarenin pitkäaikaiselle teknologiakumppanuudelle, joka korostaa molempien brändien arvoja, kuten nopeutta, käsityötaitoa sekä tinkimätöntä omistautumista jatkuvalle innovoinnille.

“McLaren ja OnePlus ovat molemmat saaneet alkunsa unelmasta luoda jotain erilaista. Aloitimme tyhjästä, emmekä ole halunneet koskaan luovuttaa. Nyt pääsemme jälleen esittelemään todellista innovointia ja nopeutta”, kertoi OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau.

“OnePlusin brändi on yhtä kuin nopeus ja voima. Jaamme McLarenilla nämä samat arvot, jotka pyrimme tuomaan jokaiseen valmistamaamme autoon. Meitä yhdistää myös kekseliäisyys ja edelläkävijyys, joita hyödynnämme innovoinnissa ja teknologiassa”, sanoi McLaren Racingin toimitusjohtaja Zak Brown.

Luovat yhteistyöt ovat määrittäneet OnePlusin tekemistä alusta saakka. Takavuosina yhteistyötä on tehty muun muassa pariisilaisen muotiliike coletten, muotisuunnittelija Jean-Charles de Castelbajacin,  Marvel Studiosin, Star Wars -saagan kanssa.

Lisätietoja OnePlusin ja McLarenin yhteistyöstä kerrotaan OnePlusin “Salute to Speed” -tapahtumassa 11. joulukuuta 2018.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android