OnePlusYleinen

OnePlus aloitti vihjailun: Uusien Nord-puhelimien julkaisupäivä vahvistetaan pian

OnePlussalta on odotettu kesän aikana uusia Nord-malliston älypuhelimia ja huhuissa on puhuttu Nord CE 5G– ja Nord2-puhelimista. Tänään OnePlus on vahvistanut ainakin Intiassa järjestävänsä kesäisen ”Summer Launch Event” -julkaisutapahtuman, jonka tarkka ajankohta tullaan paljastamaan pian. Tapahtumaa kuvataan lauseella ”A Little More for You This Summer”, joten ainakin yksi tai useampi puhelin on luvassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vahvistus julkaisutilaisuuden aiheesta saadaan katsomalla Amazon-verkkokaupan vihjailevaa sivua. Sivulla olevat kuvat on nimetty nimillä ”OnePlus Nord New Launch”, ja samalla on mainittu myös ”Ebba”, jonka tiedetään olevan tulevan OnePlus Nord CE 5G -puhelimen koodinimi. OnePlussalta on odotettu myös ”Denniz” -koodinimellä tunnettua puhelinta, joka saattaa olla OnePlus Nord2 -puhelin.

Toistaiseksi julkaisutilaisuuden päivämäärää tai ajankohtaa ei ole vahvistettu, mutta nähtävästi pian siihen on luvassa muutosta.

Toistaiseksi huhut ja tiedot tulevista puhelimista ovat todella epämääräisiä, mutta OnePlussan on odotettu tuovan markkinoille puhelimen MediaTekin kehittämällä Dimensity 1200 -järjestelmäpiirillä. Lisäksi aivan tuoreimmat tiedot viittaisivat, ettei OnePlus Denniz olisikaan seuraaja alkuperäiselle Nord-puhelimelle, sillä siinä odotetaan olevan Snapdragon 480 -järjestelmäpiiri. Valitettavasti kovin tarkkoja tietoja tulevista puhelimista ei vieläkään ole.


Lähde: Twitter (OnePlus India)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus