HuaweiYleinen

Huawei vahvisti HarmonyOS-käyttöjärjestelmään perustuvan Huawei Watch 3 -älykellon julkaisun tapahtuvan ensi viikolla

Huawei on kertonut julkaisevansa globaalisti ja myös Kiinassa uuden HarmonyOS-käyttöjärjestelmän sekä useita uusia laitteita ensi viikolla. Julkaisutilaisuus järjestetään 2. kesäkuuta kello 15.00 Suomen aikaa, ja nyt Huawei on vahvistanut tilaisuuden antimiin kuuluvan myös uusi Watch 3 -älykello.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Globaalisti Huawei tulee julkaisemaan todennäköisesti uusia MateView-näyttöjä, FreeBuds 4 -kuulokkeet sekä uusia älykelloja. Tulevan Huawei Watch 3 -kellon pitäisi olla HarmonyOS-käyttöjärjestelmään perustuva, mikä on nyt vahvistettu Huawein toimesta. Toistaiseksi Huawei ei ole virallisesti vahvistanut Watch 3 -älykellon ominaisuuksia, mutta joitakin huhuja siitä on kuultu jo aikaisemmin.

Huhujen perusteella Huawei Watch 3 tulisi saamaan tuen eSIM-kortille, joka viittaisi kattavempiin ominaisuuksiin verrattuna aikaisempiin Huawein kevyisiin älykelloihin. eSIM-tuen ansiosta kellolla pitäisi pystyä esimerkiksi soittamaan puheluita ilman puhelinta. Todennäköisesti Huawei tulee tarjoamaan kellossa myös hyvän akunkeston ja muita hieman eteenpäin vietyjä ominaisuuksia.

Julkaisuun on vain alle viikko aikaa, joten 2. kesäkuuta varmistuvat loputkin tiedot Huawei Watch 3 -älykellosta sekä muista Huawein tulevista tuotteista.

Lähde: Weibo (Huawei, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei