OnePlusYleinen

OnePlus Buds N -kuulokkeista julkaistiin uusi tyylikäs väriversio

Uusi väriversio OnePlus Buds N -kuulokkeista.

OnePlus julkaisi tänään Kiinassa uuden OnePlus Ace Racing Edition -puhelimen rinnalla uuden väriversion OnePlus Buds N -kuulokkeista. Kuulokkeet tunnetaan myös nimellä OnePlus Nord Buds. Aikaisemmin kuulokkeet on julkaistu vain mustana ja valkoisena, mutta nyt uusi versio tuo hieman väriäkin.

Kuulokkeiden uusi väriversio on fluoriittisininen. Kuulokkeet ovat yleisväritykseltään vaaleansiniset, mutta siinä on tyylikkään vihreä korostusväri. Lisäksi latauskotelo on ulkoisesti vaaleansininen, mutta sisäpuolesta on tehty vihreä. Mitään teknisesti uutta kuulokkeissa ei ole ja hintakin on pysynyt 199 juanissa. OnePlus tarjoaa kuulokkeita kampanja-ajan kuitenkin 179 juanin hintaan, joka vastaa 25 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds N -kuulokeissa äänenlaadusta vastaa kookkaat 12,4 millimetrin dynaamiset elementit ja tuettuna on Dolby Atmos -tekniikka. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.2 -versio ja tarjolla olisi 94 millisekunnin matalan latenssin tila.

Akunkesto on kuulokkeissa 7 tuntia yhdellä latauksella, sillä kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut. Latauskotelon avulla akunkesto nousee 30 tuntiin ja kotelossa on 480 milliampeeritunnin akku. OnePlus Buds N -kuulokkeet tukevat pikalatausta USB-C-liittimen kautta, sillä 10 minuutin latauksella saa 5 tuntia kuunteluaikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet itsessään painavat 4,82 grammaa ja latauskotelon paino on 37,8 grammaa. OnePlus Buds N on myös viimeistelty IP55-luokituksen mukaisella roiskevedenkestävyydellä. Kuulokkeet tukevat OnePlussan laitteissa nopeaa pariliitosta. Yksi ominaisuus on myös puhelun aikainen tekoälyyn pohjautuva melunvaimennus, mutta aktiivista melunvaimennusta ei ole.

OnePlus julkaisi samat kuulokkeet jo Intiassa OnePlus Nord Buds -mallinimellä, mutta niitä odotetaan myös Eurooppaan 19. toukokuuta.

Lähde: OnePlus Buds N -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus