OnePlusYleinen

Näin paljon OnePlus Nord 2T ja Nord CE 2 Lite maksavat Euroopassa – saksalaissivusto paljasti tiedot ennen julkaisua

OnePlus Nord 2T ja OnePlus Nord CE 2 Lite

OnePlus on julkaisemassa myöhemmin tällä viikolla Euroopan markkinoille kolme uutta tuotetta, jotka ovat Nord 2T- ja Nord CE 2 Lite -puhelimet sekä Nord Buds -kuulokkeet. Laitteet esitellään torstaina 19. toukokuuta, mutta uutuudet eivät ole enää mikään salaisuus. OnePlus on kuitenkin pystynyt pitämään hinnoittelun salassa tähän päivään asti.

Saksalainen Winfuture-sivusto on saanut käsiinsä tulevien puhelimien hinnoittelun Euroopassa ja luonnollisesti myös jakanut ne kaikkien lukijoidensa kesken. OnePlus Nord CE 2 Lite ei mikään uusi tuote, sillä se on aikaisemmin julkaistu jo Intiassa, mutta OnePlus Nord 2T on hieman päivitetty versio viime vuoden OnePlus Nord 2 -mallista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan OnePlus Nord 2T:n edullisempi 8 + 128 gigatavun versio tulee maksamaan 399 euroa ja OnePlus Nord CE 2 Liten edullisempi versio maksaa 299 euroa. Hintatiedot ovat varsin hyvin yhtenevät aikaisempien odotuksien kanssa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kyseessä on vasta vuoto ja hinnoissa voi olla markkinakohtaisia eroavaisuuksia.

Vuotanut kuvat OnePlus Nord 2T -puhelimesta.

OnePlus Nord 2T on aikaisemmin paljastunut jo jälleenmyyjän valikoimista, joten suuria salaisuuksia ei ole enää olemassa. OnePlus on myös itse kertonut, että tuleva OnePlus Nord 2T on päivitetty ja paranneltu versio, jonka avainominaisuus on muun muassa sama 80W SuperVOOC -pikalatausteknologia, joka löytyy OnePlus 10 Prosta. OnePlus Nord 2T on ollut jo kattavan vuodon kohteena, joten tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 2 Lite

Yksi uutuuksista on OnePlus Nord CE 2 Lite, joka tarjoaa valmistajansa mukaan muun muassa nopean latauksen ja suuren akun avulla nopean ja sulavan OnePlus-kokemuksen saataville entistä useammalle käyttäjälle. OnePlus Nord CE 2 Lite julkaistiin jo aikaisemmin Intiassa, joten siihen voi tutustua tarkemmin aikaisemmasta artikkelistamme.

Uusien puhelimien rinnalla OnePlus tulee esittelemään 19. toukokuuta myös uudet OnePlus Nord Buds -kuulokkeet.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. CE Lite 2 maksaa noin 299 euroa, eikä sillä hinnalla saa edes ultralaajalinssi kameraa. Ei jatkoon. Muuten tuo sininen on todella tyylikäs upea puhelin. Tänään otin hienoja ultralaajakuvia ulkona Xiaomi Redmi Note 8 Pro mallilla ja ulkokuvauksissa se on osoittautunut olevan korvaamaton. Ei tuota ultralaajaa linssiä pidä jättää pois, mutta makron voi poistaa. Poco M4 Pro 5G (2022) teki juuri niin ja on siten parempi ostos mennen tullen 178e hintaan vuoden budjetti-kuningas.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus