OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: 19. toukokuuta julkaistaan OnePlus Nord 2T- ja Nord CE 2 Lite -puhelimet sekä Nord Buds -kuulokkeet globaalisti

OnePlus julkaisee uusia Nord-laitteita ensi viikolla.

OnePlus on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee järjestämään 19. toukokuuta suuren Nord-mallistoa koskevan julkaisutilaisuuden globaalisti. Tilaisuudessa julkaistavat tuotteet on jo nyt vahvistettu samalla OnePlus on kertonut jo ensimmäisiä yksityiskohtia.

Tilaisuuden uusin julkaisu on OnePlus Nord 2T, joka on seuraaja viime vuonna julkaistulle Nord 2 -mallille. Lisäksi OnePlus tulee julkaisemaan globaalisti OnePlus Nord CE 2 Lite -puhelimen sekä OnePlus Nord Buds -kuulokkeet, jotka nähtiin jo aikaisemmin Intian markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut kuvat OnePlus Nord 2T -puhelimesta.

OnePlus on kertonut, että tuleva OnePlus Nord 2T on päivitetty ja paranneltu versio, jonka avainominaisuus on muun muassa sama 80W SuperVOOC -pikalatausteknologia, joka löytyy OnePlus 10 Prosta. OnePlus Nord 2T on ollut jo kattavan vuodon kohteena, joten tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

OnePlus Nord CE 2 Lite

Yksi uutuuksista on OnePlus Nord CE 2 Lite, joka tarjoaa brändin mukaan muun muassa nopean latauksen ja suuren akun avulla nopean ja sulavan OnePlus-kokemuksen saataville entistä useammalle käyttäjälle. OnePlus Nord CE 2 Lite julkaistiin jo aikaisemmin Intiassa, joten siihen voi tutustua tarkemmin aikaisemmasta artikkelistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Buds

Kolmas julkaistava tuote on OnePlus Nord Buds -kuulokkeet, jotka ovat niin ikään julkaistu jo aikaisemmin Intiassa. Kyseessä ovat ensimmäiset Nord-sarjan kuulokkeet. OnePlus Nord Buds -kuulokkeet tarjoavat brändin mukaan ainutlaatuisen OnePlus-äänikokemuksen edulliseen hintaan.

Kaikki nämä kolme tuotetta lanseerataan ensi viikon torstaina 19. toukokuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Lisäksi OnePlus on luvannut jakaa vielä ennen lanseerausta lisätietoja sosiaalisen median kanavissaan.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus