OnePlusYleinen

OnePlus esitteli myös 99 euroa maksavat Bullets Wireless 2 -kuulokkeet

Uusien OnePlus-puhelimien lisäksi tänään on esitellyt päivitetyn version viime vuoden Bullets Wireless -kuulokkeista. Uutuuskuulokkeet kantavat luonnollisesti nimeä OnePlus Bullets Wireless 2 ja samalla kuulokkeet ovat saanut toivottuja päivityksiä niin ulkoasuun kuin tekniseen toteutukseenkin.

OnePlus vannoo jälleen langattomien kuulokkeiden nimeen, mistä osoituksena on myöskin uutuuspuhelimista puuttuva kuulokeliitin. OnePlus kertoo saaneensa viime vuoden Bullets Wireless -kuulokkeista hyvää palautetta, minkä vuoksi myöskin päivitetyt versiot tuodaan markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bullets Wireless 2 -kuulokkeiden luvataan tarjoavan erinomaisen äänikokemuksen kokonaan uudistetun kolmiosaisen rakenteen ansiosta. Kuulokkeet on varusteltu kahdella liikkuvalla rautalevyllä, joiden avulla voidaan tuottaa herkkiä ja teräviä ääniä diskantissa. Lisäksi kuulokkeissa on entistä parempi basson toisto sekä tuki aptX HD -äänenpakkausmenetelmälle. Kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.0.

Kuulokkeiden rakenteen kerrotaan olevan pitkälti molekyylitasolla kiillotettua ruostumatonta terästä. OnePlus lisäksi kertoo halunneensa tehdä kuulokkeiden muotoilusta mahdollisimman luonnollisen, jotta ne sopisivat korviin täydellisesti. OnePlus kertoo, ettei muotoilussa ole kyse pelkästä kauneudesta, vaan mukavuudesta. Lopullinen kuulokkeiden muotoilu on koostunut 1 640 testistä, analyysista sekä säädöstä, jotta OnePlus on saanut luotua kuulokkeista mahdollisimman ergonomiset.

Bullets Wireless 2 tukee myöskin tuoreinta Warp Charge -tekniikkaa, jonka luvataan nopeuttavansa 100 prosentilla lataamista verrattuna edeltäjäversioon. Kuulokkeiden luvataan tarjoavan 10 tuntia musiikin toistoa vain 10 minuutin lataamisen jälkeen. OnePlus on myös suurentanut akun kapasiteettia ja nyt kokonaisakunkesto on 14 tuntia, kun viime vuoden Bullets Wireless -kuulokkeiden akunkesto oli 8 tuntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on tällä kertaa myöskin Quick Pair -toiminnallisuus, joka on kehitetty nopeaan yhdistämiseen OnePlus-puhelimien kanssa. Ominaisuuden avulla ilmoitus kuulokkeista tulee heti OnePlus-puhelimeen, minkä jälkeen yhdistäminen on helppoa. Kuulokkeissa on myös edeltäjistä tuttua magneettinen liitin, jonka avulla kuulokkeiden musiikintoisto pysähtyy tai jatkuu automaattisesti. Bullets Wireless 2 -kuulokkeet tukevat myös kahta eri yhdistettyä laitetta. Kuulokkeiden pikavalintapainiketta kahdesti painaessa kuulokkeet katkaisevat yhteyden nykyiseen laitteeseen ja muodostaa yhteyden toisen viimeksi käytetyn laitteen kanssa.

Bullets Wireless 2 -kuulokkeet tulevat myyntiin 99 euron hintaan 21. toukokuuta 2019.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus