OnePlusYleinen

OnePlus esitteli ensimmäiset tietokonenäyttönsä – tällaisia ovat OnePlus Monitor X 27 ja Monitor E 24

OnePlus Monitor X 27

OnePlus on laajentanut tuotevalikoimaansa tänään Intian markkinoilla tietokonenäyttöihin. Uudet näytöt kantavat nimiä OnePlus Monitor X 27 sekä OnePlus Monitor E 24. Kyseessä ovat kaksi erilaista näyttöä, josta tarjoavat tuttuun OnePlussan tyyliin mielenkiintoisia teknisiä ominaisuuksia.

OnePlus Monitor X 27 on nimensä mukaisesti 27 tuuman kokoinen, jossa on QHD+ -tasoinen (2560 x 1400) IPS LCD -paneeli. Näytössä on korkea 165 hertsin virkistystaajuus, matala 1 ms vasteaika, korkeintaan 350 nitin kirkkaus sekä tuki 95% DCI-P3 -värimaailmalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttöön on tuotu myös 178 asteen katselukulma ja siinä on VESA DisplayHDR 400 -tuki. OnePlus on saanut näyttöön lisäksi TUV Rheinlandin vähäisen sinisen valon sertifikaatin. OnePlus Monitor X 27 tukee lisäksi AMD FreeSync Premium -ratkaisua.

Näytössä on viisi erilaista kuvatilaa, jotka ovat normaali, elokuva, valokuva, verkkoselaus sekä pelaaminen. OnePlus Monitor X 27 tarjoaa useita portteja, joita ovat muun muassa USB-C-latausliitin, yksi HDMI 2.1 -portti, yksi Display-portti, yksi USB 3.0 -portti sekä yksi 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Monitor X 27 on esitelty Intiassa ja hintaa sillä on 27 999 rupiaa, eli noin 320 euroa. Toistaiseksi OnePlus ei ole kertonut suunnitelmista julkaista näyttöä globaaleilla markkinoilla.

OnePlus Monitor E 24

Samaan aikaan OnePlus esitteli myös karsitumman OnePlus Monitor E 24 -näytön. Nimensäkin perusteella siinä on pienempi 24 tuuman paneeli, jonka tarkkuus on tiputettu Full HD+ -tasolle (1920 x 1080). Näytössä on lisäksi 75 hertsin virkistystaajuus, 5 ms vasteaika, 250 nitin kirkkaus sekä 178 asteen katselukulmat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Monitor E 24 tarjoaa myös tuen Adaptive Sync -ominaisuudelle ja mukana on TUV Rheinlandin sinisen valon suodatuksen sertifikaatti. OnePlus on varustellut näytön USB-C-latausportilla, yhdellä HDMI-portilla, yhdellä 3,5 mm kuulokeliittimellä sekä VGA-portilla.

OnePlus ei vielä ilmoittanut näytön hintaa Intian markkinoilla, mutta brändi on kertonut paljastavan sen lähiaikoina.

Lähde: OnePlus Monitor X 27 -tuotesivu, OnePlus Monitor E 24 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus