OnePlusYleinen

OnePlussan tuleva huippupuhelin kuvavuodon kohteena – OnePlus 11R saamassa mielenkiintoisen ominaisuuden

OnePlus 11R

Vuodoistaan tunnettu Mysmartprice-sivusto on saanut käsiinsä kuvia julkaisemattoman OnePlus 11R -puhelimen prototyypistä. Uusi vuoto ei paljasta kovinkaan paljon, mutta se saattaa vahvistaa ainakin kaksi mielenkiintoista ominaisuutta.

Kuvien perusteella OnePlus on tuomassa takaisin Alert Slider -ilmoituskytkimen myös edullisempaan huippupuhelimeensa. Aikaisemmin OnePlus 10T– ja OnePlus 10R -puhelimista ilmoituskytkin puuttui, joka ei suuresti ilahduttanut OnePlus-käyttäjiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11R

Toinen mielenkiintoinen ominaisuus on infrapunalähetin. Yleensä infrapunalähetin on löytynyt monista edullisista puhelimista, mutta ei kuitenkaan koskaan aikaisemmin OnePlussan laitteissa. Infrapunalähettimen avulla puhelinta voidaan käyttää esimerkiksi television kaukosäätimenä tai muiden infrapunalla ohjattavien laitteiden hallintaan.

OnePlus 11R -puhelimen on kerrottu olevan koodinimeltään ”Udon”, ja myös muutamia teknisiä tietoja on jo vuotanut. Huhujen mukaan OnePlus tarjoaa puhelimessa kaartuvan 120 hertsin AMOLED-näytön, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimeen on odotettavissa 16 megapikselin selfiekamera sekä näytönalainen sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka nähtiin aikaisemmin OnePlus 10T -puhelimessa. OnePlus 11R -puhelimeen odotetaan myös 50 megapikselin pääkameraa (IMX766), 13 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 2 megapikselin kolmatta kameraa. Akunkesto on 5000 milliampeeritunnin akun varassa.

Tarkasta julkaisuajasta ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisesti OnePlus 11R nähdään ensi vuoden puolella. Aikaisemmin R-malliston laitteet ovat olleet saatavilla vain Kiinassa ja Intiassa, joten OnePlus 11R saattaa jäädä vain rajoitetusti saataville.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus