OnePlusYleinen

OnePlus esitteli uuden hopean väriversion OnePlus Buds Pro -kuulokkeista – lisäsi myös odotetun ominaisuuden

OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden uusi hopea väriversio.

OnePlus 10 Pro -puhelimen rinnalla OnePlus on tänään julkaissut kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden väriversion brändin huippukuulokkeista. Kyseessä on OnePlus Buds Pron hopea erikoisversio, joka tulee saataville aikaisempien mustan ja valkoisen rinnalle. Toistaiseksi OnePlus ei ole kertonut saatavuudesta Kiinan ulkopuolella.

Hopeinen väriversio tarjoaa kokonaan kiiltävän rakenteen niin kuulokkeissa kuin latauskotelossakin. Uutuusversiossa on myös uusi ominaisuus, joka on tuki kahdelle laitteelle samanaikaisesti. Nyt OnePlus Buds Pro -kuulokkeita on mahdollista käyttää samaan aikaan puhelimen tai tietokoneen kanssa, joka helpottaa laitteiden välillä vaihtamista. Samainen ominaisuus tulee todennäköisesti päivityksenä myös muille väriversioille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on kertonut uuden väriversion hinnan olevan 799 juania, eli noin 110 euroa. Kuulokkeet ovat Kiinassa saatavilla tästä päivästä lähtien. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko uusi hopea väriversio jäämässä ainoastaan Kiinan markkinoiden herkuksi, vai tuleeko se myös globaalisti saataville myöhemmin.

Teknisesti kuulokkeissa ei ole mitään muutoksia verrattuna jo markkinoilla oleviin versioihin. OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat OnePlussan toistaiseksi kehittyneimmät kuulokkeet, jotka asettuvat 149 euron hintapisteeseen Euroopassa. Kuulokkeiden äänenlaatu on 11 millimetrin dynaamisien elementtien varassa ja OnePlussan mukaan yksi kohokohdista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka voi suodattaa jopa 40 desibelin melun. Akunkesto on parhaimmillaan OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa jopa 38 tuntia ja tuettuna on pikalataus ja langaton lataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme SuomiMobiilissa jo aikaisemmin arvostelleet OnePlus Buds Pro -kuulokkeet. Arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden kaikki värit.

Lähde: OnePlus (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus