OnePlusYleinen

OnePlus julkaisee OnePlus 7 -malliston kello 18.00 – Katso tilaisuutta suorana täältä

OnePlus julkaisee vihdoin tänään 14. toukokuuta pitkään odotetut uutuuspuhelimet. OnePlus julkaisee OnePlus 7 -malliston puhelimet, jotka ovat teknisesti huippuluokkaa. Go Beyond Speed -lanseeraustilaisuus on tänä vuonna kansainvälisempi, sillä uusia puhelimia juhlistetaan Lontoossa, New Yorkissa, Bangaloressa ja Pekingissä. Lanseeraustapahtumien ytimessä on tuttuun tapaan OnePlus-yhteisö.

Tilaisuus alkaa kello 18.00 Suomen aikaa ja suoraa lähetystä Lontoosta voi seurata OnePlusin sivuilta tai artikkelin lopussa olevasta YouTube-upotuksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöhemmin tällä viikolla 18. toukokuuta OnePlus sekä DNA järjestävät pop-up-tapahtumia ympäri Suomea. Helsingin, Tampereen, Raision, Oulun ja Kuopion tapahtumissa fanit pääsevät ostamaan ensimmäisten joukossa odotetun OnePlus 7 Pro -lippulaivapuhelimen. Suurin tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna Helsingissä, jossa lanseerausta juhlitaan Esplanadin puistossa. Faneja hemmotellaan YouTube-tähtien tapaamisilla, musiikilla sekä OnePlus-tuotteilla, joita ei muualta saa. Paikalla ovat muun muassa suositut tubettajat Roni Bäck ja Roponen.

Pop-up-myyntitapahtumat lauantaina 18.5.2019 klo 15:00

  • Esplanadin puisto, Helsinki
  • DNA Kauppa Ratina, Vuolteenkatu 1, Tampere
  • DNA Kauppa Mylly, Myllynkatu, Raisio
  • DNA Kauppa Aapeli, Kauppakatu 28, Kuopio
  • DNA Kauppa Oulu, Torikatu 18, Oulu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus