HMDNokiaYleinen

Qualcomm ja HMD Global allekirjoittivat maailmanlaajuisen 5G Multimode -patentteja koskevan lisensointisopimuksen

Qualcomm Incorporated ja HMD Global Oy kertoivat tänään, että yhtiöt  ovat allekirjoittaneet maailmanlaajuisen lisensointisopimuksen, joka kattaa sekä yhdellä että usealla verkkoteknologialla  toimivat HMD Globalin valmistamat ja markkinoimat Nokia-puhelimet. Sopimuksen mukaan HMD Global lisensoi Qualcommin patentteja, joiden avulla yhtiö voi kehittää, valmistaa ja markkinoida Nokia-brändättyjä 3G-, 4G- ja 5G-puhelimia.

“Toimintamme kulmakivi on lupauksemme älypuhelimista, jotka vain paranevat ajan mittaan, ja teemme tämän eteen läheistä yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa”, sanoo HMD Globalin toimitusjohtaja Florian Seiche.”Yhteistyömme ansiosta pystymme toimittamaan markkinoille viimeisimmillä innovaatioilla varustettuja laitteita ja täyttämään lupauksemme kuluttajille.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme tyytyväisiä HMD Globalin kanssa allekirjoittamastamme 3G-, 4G- ja 5G-verkkotaajuksia koskevasta sopimuksesta, joka perustuu pitkäaikaiselle teknologiayhteistyöllemme. Siirryttäessä 5G-verkkoihin olemme yksi alan johtavista yhtiöistä. Olemme ylpeitä siitä, että johtavat valmistajat, kuten HMD Global, valitsevat uraauurtavat 3G/4G/5G-teknologiamme kehittäessään kiinnostavia eturivin tuotteita maailmanlaajuisille markkinoille”, sanoo Qualcomm Technology Licensing -yksikön liiketoimintajajohtaja Alex Rogers.

Lähde: HMD Globalin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD