XiaomiYleinen

Tältä näyttää Xiaomi MIX Fold 4 -puhelin – Tunnettu vuotaja jakoi kuvan

Xiaomi MIX Fold 4 / Kuva: Evan Blass

Xiaomi on valmistautumassa uuden taittuvanäyttöisen MIX Fold 4 -puhelimen julkaisuun, ja nyt myös tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut laitteesta kuvan ja tietoja. Aikaisempien huhujen mukaan kyseessä olisi markkinoiden ohuin taittuva puhelin, mutta samaan aikaan Honor on julkaisemassa pian uuden Magic V3 -puhelimen, joka tulee olemaan tietojen mukaan myös ohut.

Blassin jakama viralliselta vaikuttava tuotekuva paljastaa MIX Fold 4 -puhelimen takaosasta. Silmiin pistää aluksi massiivinen kamera-alue, jossa on neljä kameraa, LED-salamavalo ja muita sensoreita. Kameroiden rinnalla on myös LEICA-logo. Puhelimessa on myös vegaaninahkainen viimeistely.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotajan mukaan puhelimessa olisi Qualcommin kehittämä Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Tuettuna kerrotaan myös olevan langaton lataus. Takaosan pääkameran tarkkuus tulee olemaan 50 megapikseliä ja käytössä on Leica Summilux -linssit.

Rakenteen luvataan olevan alle 10 mm paksu. Tällä hetkellä ohuin taittuvanäyttöinen puhelin on Honor Magic V2, jonka paksuus on 9,9 millimetriä. Xiaomi MIX Fold 4 -puhelimeen odotetaan myös IPX8-luokituksen mukaista vedenkestävyyttä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin huhutaan esittelevän uuden MIX Fold 4 -puhelimen ainakin Kiinassa yhdessä ensimmäisen flip-tyyppisen Xiaomi MIX Flip -puhelimen rinnalla. Julkaisu voisi tapahtua vuoden kolmannella neljänneksellä, eli viimeistään syyskuussa.


Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi