OnePlusYleinen

OnePlus julkisti uudet Nord-kuulokkeet – myyntiin heti 19,99 euron hintaan

OnePlus Nord Wired Earphones

OnePlus julkistanut kaikessa hiljaisuudessaan uudet kuulokkeet Nord-tuotemallistoon. Uutuuskuulokkeet ovat normaalit langalliset kuulokkeet ja ensimmäiset laatuaan Nord-mallistossa. Aikaisemmin Nord-mallistoon on julkaistu vain langattomia kuulokkeista, joita ovat olleet Nord Buds sekä Nord Buds CE.

Kuulokkeet kantavat nimeä OnePlus Nord Wired Earphones, eikä niissä ole juurikaan yllätyksiä. OnePlus lupaa kuulokkeille upean kuunteluelämyksen, sillä niissä on 9,2 millimetrin dynaamiset kaiutinelementit. Kuulokkeisiin on saatu myös sisäänrakennettu mikrofoni, joka mahdollistaa puheluiden puhumisen niiden avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Wired Earphones on varusteltu lisäksi painikesäätimellä, jolla voi hallita puheluita, mediaa sekä ääniavustajan toimintoja. Kuulokkeiden yksi pieni erikoisuus on magneetit, joilla kuulokkeet voivat tarttua yhteen. Tämä helpottaa OnePlussan mukaan kuulokkeiden siirtämistä. Magneettinen toteutus tarjoaa myös kätevän toiminnon, sillä kuulokkeet menevät päälle irrottamalla ne toisistaan ja musiikin toisto voidaan keskeyttää kiinnittämällä ne toisiinsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska kyseessä ovat langalliset kuulokkeet, niin OnePlus on varustellut ne 3,5 mm kuulokeliittimellä. Kuulokkeet ovat julkaistu vain mustassa värissä ja painoa niillä on 15 gramman verran. OnePlus on tehnyt kuulokkeista IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät.

OnePlus Nord Wired Earphones -kuulokkeet ovat heti myynnissä OnePlussan omasta verkkokaupasta. Suomessa hintaan niillä on 19,99 euroa.

Lähde: OnePlus Nord Wired Earphones -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus