OnePlusYleinen

OnePlus mokasi: Tulevan OnePlus Nord 2 -puhelimen nimi paljastui

OnePlus Nord

OnePlus esitteli viime vuoden heinäkuussa alkuperäisen Nord-puhelimen, mutta yhtiöltä on odotettu nyt kesäkuun aikana uusia Nord-malliston laitteita. Toistaiseksi OnePlus ei ole itse vahvistanut uusia julkaisuja olevan tulossa markkinoille kovinkaan pian, vaan nyt yhtiö on lipsauttanut julkaisemattoman puhelimen mallinimen sivuillensa.

Valikoiduilla markkinoilla OnePlus on aloittanut Stadia Premiere Edition -kampanjan, jonka FAQ-osiossa on mainittuna OnePlus Nord2. Kyseistä puhelinta ei OnePlus ole vielä julkaissut ja nähtävästi OnePlus Nordin seuraaja kantaa yksinkertaisesti vain nimeä Nord2. Aikaisemmin OnePlussalta on huhuttu myös OnePlus Nord CE 5G -älypuhelinta, joka on nähtävästi viime vuonna julkaistun OnePlus Nord N10 5G -puhelimen seuraaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord2 mainittuna OnePlussan sivuilla.

Huhujen mukaan OnePlus saattaisi julkaista kesäkuun aikana molemmat uudet Nord-malliston älypuhelimet, mutta mahdollisesti eri ajankohtina. Huhuissa on odotettu toisen puhelimen julkaisun tapahtuvan kesäkuun puolivälissä ja toisen puhelimen vasta kesäkuun lopulla. Kampanjasivulla OnePlus on kertonut kampanjan olevan voimassa 30. syyskuuta asti, joten OnePlus Nord2 julkaistaneen viimeistään ennen syyskuun loppua.

OnePlus Nord2 -puhelimesta tiedetään toistaiseksi varsin vähän. Puhelimeen on huhuttu MediaTekin kehittämään Dimensity 1200 -järjestelmäpiiriä, joka olisi suuri muutos viime vuonna nähtyyn Qualcommin kehittämään järjestelmäpiiriin. OnePlus ei ole aikaisemmin puhelimissaan käyttänyt MediaTekin kehittämiä piirejä.

Lähde: Androidpolice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus