XiaomiYleinen

Tältä näyttää Xiaomin ensimmäinen taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin – Xiaomi MIX Flip esillä live-kuvissa

Xiaomi MIX Flip

Xiaomi valmistautuu julkaisemaan uusimmat taittuvanäyttöiset puhelimensa kotimarkkinoillaan Kiinassa lähiviikkoina. Tällä kertaa luvassa pitäisi olla yhtiön ensimmäinen taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin, joka on luotu haastamaan Samsungin suositut Galaxy Z Flip -puhelimet. Aikaisemmin vuodot ovat puhuneet myös fold-tyyppisesti avautuvasta Xiaomi MIX Fold 4 -puhelimesta.

Tuleva Xiaomi MIX Flip on löytynyt live-kuvien kera NCC-sertifiointisivulta. Puhelimen mallikoodi on 2405CPX3DG ja se on saamassa nähtävästi akun, jonka koko on 1145 + 3595 milliampeerituntia, eli noin 4740 milliampeerituntia. Puhelimessa on kerrottu olevan myös 67 watin tehoinen pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat melko perinteisen flip-muotoilun, eikä Xiaomi ole tuomassa mitään suurta mullistusta. Laitteessa on ulkopuolen näyttö, jonka rinnalla on kaksi ulkonevaa kameraympyrää, joissa on kaksi kameraa sekä LED-salamavalo. Puhelimen takaosassa on mattapintainen lasi ja siinä on Xiaomin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Avattaessa esille tulee suurempi näyttöpaneeli, ja puhelin saa tuttuun tyyliin melko korkean kuvasuhteen. Ulkoisesti puhelin on selvästi pyöristetympi kuin Samsungin nykyiset taittuvat puhelimet, joten Xiaomi ei ole lähtemässä aivan kopioimaan pahimpia kilpailijoita.

Xiaomi on vahvistanut julkistavansa uudet taittuvat puhelimensa tässä kuussa Kiinassa. Tarkempia tietoja esimerkiksi Xiaomi MIX Flip -puhelimesta ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi