OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 2 Lite paljastui useista sertifikaateista – saamassa Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin ja 33 watin pikalatauksen

Tältä pitäisi OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimen näyttää.

OnePlus on laajentamassa todella nopealla tahdilla Nord-tuotemallistoaan uusilla älypuhelinmalleilla. Jo aikaisemmin tänä vuonna myyntiin tuotiin uusi OnePlus Nord CE 2 -puhelin, mutta huhuissa on ollut muutama muukin uutuusmalli. Esimerkiksi OnePlus Nord CE 2 Lite on ollut toisinaan otsikoissa, ja nähtävästi sen julkaisu on lähenemässä kovaa tahtia.

OnePlus Nord CE 2 Lite on nyt paljastunut useista sertifioinneista sekä Geekbench-suorituskykytestistä, jotka vahvistavat aikaisemmin huhuttuja ominaisuuksia. Puhelimen mallinumero on ”GN2200”, joka on läpäissyt yhdysvaltalaisen televiranomaisen FCC:n sertifikaatin. FCC:n julkaisemien tiedostojen syövereistä on voitu löytää tieto siitä, että kyseessä on 5G-laite, joka tukee Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä. Lisäksi Demko-sertifikaatti on paljastanut laitteen tukevan 33 watin SuperVOOC-pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen on vahvistettu saavan Qualcommin Snapdragon-järjestelmäpiirin, mutta sertifioinnit eivät paljasta tarkkaa piiriversiota. OnePlus Nord CE 2 Lite tulee saamaan myös TUV-tietokannan mukaan 4500 milliampeeritunnin kokoisen akun. Toistaiseksi julkaisematon puhelin on päätynyt lisäksi Camerafv5-tietokantaan, joka on paljastanut pääkameran tarkkuuden yltävän 64 megapikseliin.

Useiden sertifiointien päälle OnePlus GN2200 on paljastunut myös suorituskykytestin Geekbenchin tietokannasta. Geekbench paljastaa puhelimen saavan Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin, jossa tehokkain ydin toimii 2,21 GHz:n kellotaajuudella ja grafiikkasuorituskyvystä vastaa Adreno 619. Geekbench kertoo puhelimessa olevan 6 gigatavua RAM-muistia sekä erikoisesti vanha Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifiointi- ja suorituskykytiedot ovat samassa suhteessa aikaisemmin huhuttujen ominaisuuksien kanssa. OnePlus Nord CE 2 Liten on huhuttu saavan nyt paljastuneiden tietojen ohella myös 6,6 tuuman LCD-näyttöpaneelin Full HD+ -tarkkuudella. Puhelimeen on tulossa 64 megapikselin pääkameran rinnalle myös 2 megapikselin makro- ja syvyyskamerat, ja etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera.

Aikaisempien tietojen perusteella OnePlus Nord CE 2 Lite olisi hyvin läheistä sukua jo Realmen julkaisemalle Realme 9 Pro -älypuhelimelle. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin OnePlus voisi julkaista pitkään huhuissa pyörineen puhelimen. Sertifioinnit vahvistavat julkaisun kuitenkin lähenevän kovaa tahtia.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus