OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 2 Litestä julkaistiin aikaisempaa tarkempia kuvia – tällaisesta Realme-kopiosta on kyse

OnePlus Nord CE 2 Lite

OnePlus Nord CE 2 Lite julkaistaan Intian markkinoilla 28. huhtikuuta ja kyseessä on useaan otteeseen vuotanut laite. OnePlus on itsekin paljastanut puhelimen avainominaisuuksia jo ennen julkaisua, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut aikaisempaa tarkempia kuvia puhelimesta.

Uudessa vuotokuvassa OnePlus Nord CE 2 Lite on esillä ensimmäistä kertaa harmaassa värissä, kun aikaisemmin OnePlus on itse esitellyt vain sinistä väriversiota. Harmaassa värissä puhelimen takaosa on mattapintainen ja laatikkomaista kamera-aluetta on korostamassa pystyjuovilla varusteltu yksityiskohta. Kuva ei paljasta uuden värin ohella mitään muuta uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella OnePlus Nord CE 2 Liten etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on vasempaan yläkulmaan tehty etukameraa varten reikä. Puhelimen oikeassa kyljessä on virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Vasemmassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet. Ulkoisesti OnePlus Nord CE 2 Lite on takaosan pieniä eroja lukuun ottamatta täysin identtinen laite Realme 9 Pron kanssa. Myös tekniset tiedot ovat laitteiden välillä pitkälti samanlaiset.

OnePlus on itse vahvistanut puhelimessa olevan suuri 5000 milliampeeritunnin akku sekä 33 watin tehoinen SuperVOOC-pikalataus. Lisäksi laitteessa on 64 megapikselin kolmoiskamera. Vastaavat tekniset ratkaisut löytyvät myös aikaisemmin julkaistusta Realme 9 Prosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Useiden vuotojen mukaan OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimeen on tulossa 6,6 tuuman näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näyttö perustunee LCD-tekniikkaan ja siinä on todennäköisesti 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin, joten tuki 5G-yhteyksille löytyy.

OnePlus Nord CE 2 Lite

Kameroiden osalta OnePlus Nord CE 2 Lite olisi tuttua keskihintaluokkaa, sillä vuodot kertovat pääkameran olevan 64 megapikseliä. Lisäksi mukana olisi kaksi 2 megapikselin kameraa makro- ja syvyyskuvaamista varten. Etuosassa kerrotaan olevan 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Käyttöjärjestelmäksi on odotettavissa vanha Android 11, jonka päällä hyrrää OxygenOS 11 -käyttöliittymä.

Puhelin esitellään Intiassa siis jo ensi viikolla, mutta OnePlus Nord CE 2 Liten julkaisusta Euroopassa ei ole mitään tietoa. OnePlus julkaisee Intiassa myös OnePlus 10R -puhelimen sekä OnePlus Nord Buds -kuulokkeet.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus