OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 5G sai uuden OxygenOS 11.0.5.5 -päivityksen – parantaa kameroita ja vähentää ylikuumenemista

OnePlus Nord CE 5G

OnePlus on laittanut jakoon uuden OxygenOS 11.0.5.5 -päivityksen hiljattain julkaistulle OnePlus Nord CE 5G -älypuhelimelle. Päivitys korjaa OnePlussan mukaan muun muassa järjestelmän ongelmia sekä parantaa jälleen kameran käyttökokemusta, kuten aikaisemmin heinäkuussa jakoon tullut päivitys.

Päivitys on versionumeroltaan OxygenOS 11.0.5.5 ja sen mukana toimitetaan nähtävästi edelleen Googlen kesäkuussa julkaisemat tietoturvakorjaukset. OnePlussan mukaan päivitys tuo mukanaan optimointeja laitteen ylikuumenemisen hallintaan sekä järjestelmän vakauteen ja tunnettuihin ongelmiin. Kameroiden osalta OnePlus kertoo parantaneensa kuvien selkeyttä ja vakautta. Lisäksi OnePlus on parantanut kuvien valkotasapainoa ja Nightscape-yökuvaustilaa. Alapuolella on listattuna OnePlussan ilmoittama päivityksen sisältö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset

 • Järjestelmä
  • Optimoitu ylikuumenemisen hallintaa
  • Parannettu vakautta ja korjattu tunnettuja ongelmia
 • Kamera
  • Parannettu kuvien selkeyttä ja vakautta
  • Parannettu valkotasapainoa kuvien yhtenäisyyden parantamiseksi
  • Parannettu Nightscape-yökuvaustilan kuvanlaatua

Uutta OxygenOS 11.0.5.5 -päivitystä jaetaan OnePlus Nord CE 5G -puhelimen käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus