SamsungYleinen

Samsungilta tulossa mielenkiintoisia suojakuoria Galaxy Z Flip 3 -puhelimelle – paljastuivat vuotokuvista

Samsungin uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z -älypuhelimet ovat pian täällä, sillä Unpacked-tilaisuus järjestetään 11. elokuuta. Tilaisuuden tärkeimmät julkaisut ovat todennäköisesti Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 3, joista on kuultu viime aikoina paljon tietoja sekä nähty erilaisia vuotokuvia. Tällä kertaa vuotokuvissa nähdään Samsungin suunnittelemia mielenkiintoisia suojakuoria Galaxy Z Flip 3 -puhelimelle.

Vuotokuvat paljastavat nähtävästi kaikki Samsungin viralliset suojakuoret tulevalle simpukkapuhelimelle. Mukana tulee olemaan muun muassa nahkaisia suojakuoria, silikonikuoria sekä kuoria erilaisilla rinkuloilla ja hihnoilla. Erikoisilla pidikkeillä varustellut suojakuoret antavat hyvän kuvan siitä, että Samsung haluaa puhelimen olevan nähtävillä esimerkiksi laukussa tai kaulahihnassa, ennemmin kuin taskussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suojakuoret koostuvat kuvien perusteella kahdesta osasta kuten aikaisemmissakin Galaxy Z Flip -puhelimissa. Kahden osan ansiosta sarana-alue jää ilman suojaa, mutta se helpottaa puhelimen avaamista kokonaan. Samsung on tehnyt Galaxy Z Flip 3:n suojakuorien yläosaan suuremman reiän, koska puhelimen takaosassa on selvästi suurempi näyttöpaneeli sekä kamerat. Kuoret suojaavat laitteen reunat sekä takaosan, joten kuoret suojaavat varsin hyvin.

Samsung Galaxy Z Flip 3:n julkaisua odotetaan 11. elokuuta. Puhelimeen on huhuttu 6,7 tuuman taittuvaa AMOLED-näyttöpaneelia, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Galaxy Z Flip 3:n tehoista odotetaan vastaavan tehokas Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri ja laitteessa on kaksoiskamera. Yksi puhelimen kohokohta tulee huhujen mukaan olemaan IPX8-luokituksen mukainen vedenkestävyys.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung