OnePlusYleinen

OnePlus Nord N10 5G- ja Nord N100 -puhelimien ostajille ikäviä uutisia – luvassa vain yksi päivitys

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus-puhelimet ovat olleet aina varma valinta, jos hakusessa on ollut Android-puhelin, joka tulee saamaan myös päivityksiä. Yleisesti OnePlus on luvannut aina kaksi suurempaa Android-versiopäivitystä sekä kolme vuotta tietoturvapäivityksiä, mutta nyt uusien Nord-puhelimien kohdalla on tehty muutos selvästi huonompaan.

Android Central on saanut OnePlussalta vahvistuksen, että Nord N10 5G- ja Nord N100 -puhelimet tulevat saamaan yhden suuremman Android-versiopäivityksen sekä kaksi vuotta tietoturvapäivityksiä. Molemmissa puhelimissa oli jo myyntiin tullessaan vanha Android 10 -versio, joten tämä tarkoittaa puhelimien saavan ainoastaan Android 11 -päivityksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nord N10 5G ja N100 saavat yhden suuren Android-päivityksen ja yhteensä kaksi vuotta tietoturvapäivityksiä. Näiden kahden laitteen päivityssuunnitelma on yhdenmukainen älypuhelinalan standardien kanssa edullisemmassa hintaluokassa. Kuten aina, jatkamme käyttäjien palautteen kuuntelemista ja etsimme tapoja parantaa kaikkien OnePlus-laitteiden ohjelmistokokemusta.”, kerrottiin OnePlussalta Android Central -sivustolle.

Uudet 199 euron ja 349 euron hintaiset OnePlus Nord N100 ja N10 5G kannattaa jättää siis pölyttymään kaupan hyllylle, jos hakusessa on puhelin, joka saa todella päivityksiä pidempäänkin. Muun muassa HMD Globalin Nokia-puhelimille luvataan kaksi suurempaa Android-versiopäivitystä, jonka lisäksi myös Samsung tarjoaa jopa kolme Android-versiopäivitystä monille keskihintaluokan puhelimilleen. Lisäksi OnePlus itse tarjoaa 399 euron hintaiselle alkuperäiselle Nord-puhelimille kaksi suurempaa Android-versiopäivitystä, aivan kuten yhtiön huippupuhelimillekin.

Lähde: Android Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

  1. Sen takia kannattaakin pysyä noista turhakkeista kaukana.

  2. Puhelimen toimintakyky loppuu siihen kun ei tule yhtä päivitystä? On se maailma omituinen paikka. Kannattaisikohan arvosteluiden kirjoittajien välillä pohtia sitä, kuinka ”tärkeitä” nämä päivitykset mahtavat olla tavalliselle puhelimen käyttäjälle? Keskittyisitte mieluummin turhan vouhottamisen sijasta olennaiseen, puhelimen perus-käytettävyyteen.

  3. Toikin on kyllä totta, välillä kun tuntuu, että Google ihan kiusallaan tekee niitä päivityksiä ja ilmoittaa niistä. Esim. 2-3 Chrome, Google ja YouTube päivitystä per viikko vaan muutaman mainitaakseni.

  4. Olisko neuvoja miten saisi suomenkielisen käyttöjärjestelmän one+ 100 puhelimeen? Valmiina enkku, enkä löydä mistään valikkoa. Olisin kiitollinen avusta, jos osaisitte neuvoa.

  5. pystyykö näitä malleja vielä ”roottaa” samaan tapaan ku oneplus2 mallin?

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus