MotorolaYleinen

Vuotokuvissa Motorolan tuleva Moto E7 -halpapuhelin

Motorola on julkaisemassa jälleen uuden jäsenen älypuhelinmallistoonsa, ja tällä kertaa kyseessä on edullinen Moto E7. Jo nyt hieman ennen julkaisua Moto E7 nähdään luotettavissa vuotokuvissa, jotka paljastavat puhelimen rakenteen sekä muotoilun. Moto E7 tulee olemaan edullisempi versio jo markkinoilla olevasta Moto E7 Plus -puhelimesta.

Kuvissa Moto E7 nähdään kahdessa väriversiossa, jotka ovat vihreä ja harmaa. Puhelimen takaosassa on keskitetysti neliömäinen kamera-alue, sormenjälkilukija sekä kaiutin. Etuosassa nähdään pisaramaisella lovella varusteltu näyttö. Moto E7:n oikeassa kyljessä on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taasen vasemmassa kyljessä nähdään Google Assistant -painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Moto E7 tulisi tarjoamaan 6,5 tuuman HD+ -näytön, 48 megapikselin pääkameran, 2 megapikselin syvyyskameran sekä 5 megapikselin etukameran. Akunkeston kerrotaan olevan 4000 milliampeeritunnin varassa ja käyttöjärjestelmänä pitäisi olla Android 10.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola voisi nyt vuotaneen Moto E7 -puhelimen julkaista, mutta todennäköisesti siihen ei pitäisi enää mennä kovinkaan kauaa.

Lähde: Twitter (Abhishek Yadav)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola