OnePlusYleinen

OnePlus Nord Watch -älykello julkaistaan pian – varusteltu kulmikkaalla 1,78 tuuman AMOLED-näytöllä

OnePlus Nord Watch

OnePlus on vahvistanut julkaisevansa pian brändin järjestyksessään toisen älykellon. Uutuuskello on ensimmäinen Nord-mallistossa, joka on koostunut aikaisemmin vain älypuhelimista ja kuulokkeista. OnePlus Nord Watch julkaistaan aluksi vain Intian markkinoilla.

Nord-älykellosta on kuultu aikaisemminkin huhuja, mutta sen julkaisu on vihdoin tapahtumassa. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta sen odotetaan tapahtuvan syyskuun lopulla. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, tullaanko OnePlus Nord Watch julkaisemaan myös Euroopassa myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään OnePlus on vahvistanut älykellon näytön ensimmäisiä teknisiä omaisuuksia. OnePlus Nord Watch tulee saamaan 1,78 tuuman kokoisen kulmikkaan AMOLED-näytön. Näytössä on luvattu olevan korkea 368 x 448 pikselin tarkkuus ja kirkkaus yltää 500 nitiin, jonka pitäisi riittää hyvään luettavuuteen jopa auringonvalossa.

OnePlussan julkaisemat kuvat ovat myös vahvistaneet älykellon kulmikkaan muotoilun, joka muistuttaa vahvasti Apple Watch -kelloja. Kellossa on todennäköisesti silikoniset rannekkeet ja runko on muovia. Oikeassa reunassa nähdään pyöreä painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuskelloon on odotettavissa myös 105 erilaista urheilutilaa, naisten kuukautiskierron seuranta sekä 4-10 päivän mittainen akunkeston käytöstä riippuen. Kelossa pitäisi olla myös paljon muita terveyteen ja urheiluun liittyviä toimintoja. OnePlus Nord Watchin ei odoteta kuitenkaan oleva kovinkaan kallis, joten mistään premium-kellosta ei ole kyse.

Todennäköisesti tietoja kellosta OnePlus tulee kertomaan vielä enemmän ennen julkaisua.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus