OnePlusYleinen

OnePlus Nord Watch -sarjan älykellojen renderöintikuvat paljastuivat – tulossa jopa viisi älykelloa?

OnePlus Nord Watch.

OnePlus julkaisi ensimmäisen oman älykellon viime vuoden huhtikuussa. Viime aikoina vuotojen kohteena on ollut uusi OnePlussan kello, joka saatetaan tuntea nimellä OnePlus Nord Watch. Kello on jo aiemmin nähty myös intialaisen BIS-sertifikaatin kautta. 

Uutisoimme elokuun lopulla Twitter-käyttäjä Stufflistingin käsiinsä saamista kuvakaappauksista, joissa oli esillä OnePlussan uusi N Health -sovellus. Kuvat paljastavat sovelluksen olevan pitkälti vain brändätty uudelleen yhtiön Nord-brändille ja näyttävän siten ulkoisesti hyvin samalta kuin OnePlus Health -sovellus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt 91mobiles-sivusto on väitetysti julkaissut virallisia kuvavuotoja tulevista kelloista, jotka se on saanut käsiinsä samaiselta Stufflistings-nimiseltä Twitter-käyttäjältä. Sivuston artikkelissa puhutaan jopa viidestä kellosta. Muotoilultaan kaksi kelloista edustaa neliömäistä muotoilua ja kolme kelloa on sivuston kuvien mukaan varustettu pyöreällä muotoilulla.

Neliön mallisten Nord-kellojen näytöt tukevat 240×280 ja 368×448 pikselin tarkkuuksia.

Pyöreällä ulkoasulla varustetut kellot tukevat 240×240 ja 390×390 pikselin tarkkuuksia.

Muotoilultaan pyöreät kellot eroavat toisistaan hieman. Toisissa kelloissa on jonkin verran suurempi näyttö kuin toisissa ja sivunäppäimiä voi nähtävästi kelloissa olla myös eri määriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki viisi älykelloa voisivat asettua hinnoiltaan 5000 Intian rupiaan, eli noin 60 euroon. OnePlus Watch -kellon tavoin OnePlus Nord -kellojen odotetaan saavan GPS-yhteyden.

Kellojen julkaisusta OnePlus ei ole toistaiseksi antanut tietoja, mutta julkaisu voisi tapahtua vielä tämän vuoden puolella. Kellojen saatavuudesta ei ole huhuissa ollut mitään tarkempia tietoja. Voi olla, että Nord-brändätyt älykellot nähdään vain Aasian markkinoilla ja OnePlussalta nähdään Euroopassa joitakin muita kelloja ensi vuonna.

Lähde: 91mobiles

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus