OnePlusYleinen

OnePlus Open saapui tilattavaksi mustassa Voyager Black -väriversiossa – Hinta tippui 1549 euroon Black Friday -kampanjassa

OnePlus Open

OnePlus teki yllättävän päätöksen, sillä brändin ensimmäisen taittuvanäyttöisen OnePlus Open -puhelimen toinenkin väriversio on tullut tilattavaksi. Alun perin puhelin piti olla saatavilla ainoastaan yhdessä värissä, mutta nyt OnePlus vastaa kuluttajien toiveeseen.

Suomessa ja Euroopassa OnePlus kertoi puhelimen julkaisun aikaan, että myyntiin saadaan ainoastaan vihreä Emerald Dusk -väriversio. Puhelimesta on myös musta Voyager Black -väriversio, joka tuli saataville esimerkiksi Intiassa ja Yhdysvalloissa. Vihreä väriversio on varusteltu lasisella takakannella, mutta mustassa värissä hyödynnetään vegaaninahkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open Voyager Black

OnePlus kertoi jo aikaisemmin marraskuussa omassa verkkokaupassaan mustan väriversion tulevan saataville myös Suomessa. Nyt mustan värin tilaaminen on mahdollista ainoastaan OnePlus.com-sivustolta. OnePlus kertoo puhelimen toimituksien kuitenkin venyvän pitkälle joulukuulle, sillä aikaisintaan laitteet ovat perillä 18. joulukuuta.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, tuleeko musta väriversio tarjolle myös jälleenmyyjien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open vihreänä ja mustana.

OnePlussan omasta verkkokaupasta puhelimen pystyy ostamaan myös ennätysedulliseen hintaan 15 prosentin alennuksella Black Friday -kampanjassa. Hintaa puhelimella on siis 1549 euroa normaalin 1799 euron suositushinnan sijasta. Kyseessä on 250 euron alennus. Osa jälleenmyyjistä on tarjonnut laitteesta korkeintaan 200 euron alennusta, jolloin hinta on ollut 1599 euroa.

SuomiMobiilissa puhelinta testattiin jo ennen julkaisua ja kattavan arvostelun siitä voi käydä lukemassa alapuolella olevan linkin takaa. OnePlus Openin todettiin olevan ylivoimaisesti paras taittuvanäyttöinen puhelin ja se ansaitsi SuomiMobiilin suosittelun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open on huipputason taittuvanäyttöinen älypuhelin, jossa ei ole säästelty juurikaan missään. Puhelimessa on kaksi laadukasta LTPO OLED -näyttöpaneelia, tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja akku on 4805 milliampeeritunnin kokoinen. Puhelimessa on myös huipputason kamerat, sillä tarjolla on 48 megapikselin pääkamera, 48 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 64 megapikselin periskooppikamera.

Tarkemmin puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus