OnePlusYleinen

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition julkaistiin – Uutuusväri vain Euroopan markkinoille 379 euron hintaan

OnePlus julkisti helmikuussa uuden Watch 2 -älykellonsa kahdessa väriversiossa, mutta tänään yhtiö on esitellyt uuden lifestyle-version kellostaan. Uutuusversio esiteltiin Helsingissä eurooppalaiselle medialle järjestetyssä tilaisuudessa. OnePlus Watch 2 Nordic Blue tulee saataville ainoastaan Euroopassa.

”Premium Android-brändinä tuotestrategiamme keskittyy tehokkaan ekosysteemin rakentamiseen, joka koostuu korkealaatuisista OnePlus-älypuhelimista, -tableteista, -puetettavista älylaitteista ja -kuulokkeista.” sanoi Bingo Liu, OnePlussan Euroopan toimitusjohtaja. ”Eurooppa on meille tärkeä alue, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan yhteisöllemme kokonaisvaltaisen nopean ja sulavan tuotekokemuksen. OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition kertoo Euroopan merkityksestä ja sitoutumistamme paikalliseen tuotestrategiaan”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition on saanut inspiraationsa skandinaavisesta tyylistä ja muotoilusta, ilmentäen sekä tyyliä että toiminnallisuutta. Merellisen Pohjolan inspiroimassa kellossa on kaksisävyinen kellotaulu, joka muistuttaa klassisia laivojen GMT-kronometrejä. Kellossa on myös uusi ranneke, jossa yhdistyy ylellinen ja aito nahka sekä ihoystävällinen kumi.

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition -erikoisversion suositushinta on 379 euroa ja kello on saatavilla Suomessa eksklusiivisesti vain Elisalta. Nordic Edition -erikoisversio tulee ennakkomyyntiin heti lanseerauksesta 23. huhtikuuta kello 17.00 ja toimitukset alkavat 7. toukokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition ei ole muuttunut verrattuna jo markkinoilla olevaan älykelloon. OnePlus hyödyntää kellossa monipuolista Googlen kehittämää Wear OS -käyttöjärjestelmää, jonka lisäksi mukana on jopa 100 tunnin akku älytilassa. OnePlus on panostanut vahvasti myös kellon muotoiluun sekä terveys- ja urheilutoimintoihin.

Lisätietoja OnePlus Watch 2 -kellosta voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa tai alapuolella olevasta arvostelusta.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus