OnePlusYleinen

OnePlus paikkaamassa uusien OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden ikävän puutteen

OnePlus julkaisi ensimmäiset aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustellut kuulokkeensa heinäkuussa ja julkaisimme OnePlus Buds Pro -kuulokkeista tänään kattavan arvostelun. Kuulokkeiden yksi puuttuneista ominaisuuksista oli tuki useille yhdistetyille kuulokkeille, mutta nyt XDA Developers -sivusto on saanut OnePlussalta vastauksen, että puutteeseen olisi tulossa korjausta.

OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa täytyy aina manuaalisesti vaihtaa kuulokkeet toiseen puhelimeen, vaikka monet muut saman kategorian kuulokkeet tukevat useita laitteita samaan aikaan. OnePlus on kertonut työskentelevänsä ominaisuuden parissa, jota kutsutaan nimellä ”dual connection”, mutta se on tulossa kuulokkeille tulevien päivityksien myötä. Toistaiseksi tarkkaa aikataulua ominaisuuden valmistumiselle ei valitettavasti vielä ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Dual Connection” -ominaisuuden tulemisen jälkeen OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden käyttäjien pitäisi olla mahdollista yhdistää kuulokkeet kahteen laitteeseen samanaikaisesti ja vaihtaa niiden välillä ongelmitta. Ominaisuudesta on hyötyä, jos käyttää samoja kuulokkeita tietokoneen ja puhelimen kanssa, jolloin vaihtaminen on vaivatonta. Toistaiseksi OnePlussan kehitteillä olevan ominaisuuden tekniikasta ei ole tarkkaa tietoa.

OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat OnePlussan ensimmäiset huippuluokan täyslangattomat nappikuulokkeet, joissa on 11 mm dynaaminen elementti, aktiivinen taustamelun vaimennus sekä parhaimmassa tapauksessa jopa 38 tunnin akunkesto. SuomiMobiilin arvostelun kuulokkeista voi käydä lukemassa alapuolella olevan linkin takaa.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus