OnePlusYleinen

OnePlus TV tulee saamaan 55 tuuman QLED-näyttöpaneelin

OnePlus on viime aikoina ripotellut tietoja tulevasta OnePlus TV -laitteestaan ja aikaisemmin yhtiö on vahvistanut älytelevision julkaisun tapahtuvan aluksi Intiassa. OnePlus on myös vahvistanut julkaisun tapahtuvan syyskuussa ja Intian jälkeen televisio saatetaan nähdä myös Euroopassa.

Tänään OnePlus on julkaissut twiitin, jonka mukaan OnePlus TV tulee saamaan 55 tuuman QLED-näyttöpaneelin. Lisäksi OnePlus India on avannut Amazonin verkkokauppaan sivun, jossa television kerrotaan olevan tulossa pian. Vaikka twiitissä kerrotaan olevan tulossa 55 tuuman versio, niin odotuksien mukaan OnePlus TV tulee tarjolle myös muutamassa muussa näyttökoossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus TV:n odotetaan olevan tulossa myös 43 tuuman ja 75 tuuman versioissa, joista osa saattaa olla tarkoitettu eri markkina-alueille. Suurimman 75 tuuman version odotetaan ainakin tulevan tarjolle Kiinassa ja Yhdysvalloissa myöhemmin tänä vuonna. QLED on Samsungin markkinointitermi Quantum Dot LED-näyttötekniikalle, eikä kyseessä ole OLED-näyttö, vaikka nimet ovat hyvin vastaavat. QLED-näytöt perustuvat LED-taustavaloon, kun taasen OLED-näytöissä kukin pikseli valaistuu erikseen.

Tulevasta OnePlus TV:stä ei tiedetä vielä kovin paljoa, mutta OnePlus tulee todennäköisesti kertomaan hieman lisää vielä julkaisun alla. OnePlus TV:ltä on kuitenkin lupa odottaa hyvää kuvan- ja äänenlaatua, upeaa muotoilua sekä huippuluokan älytelevisiokokemusta. OnePlus on tunnettu erityisesti huippuluokan älypuhelimista, jotka on houkuttelevasti hinnoiteltu. Myöskin tulevan älytelevision voidaan olettaa tarjoavan markkinoiden kärkiominaisuuksia sekä kilpailukykyisen hinnoittelun.

Lähde: OnePlus India (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus