OnePlusYleinen

Kuvavuoto: Tulevassa OnePlus-puhelimessa on pyöreä kamera-alue

Evan Blassin julkaisema luonnoskuva tulevasta OnePlus-puhelimesta.

OnePlus on esitellyt kuluvan vuoden aikana jo kaksi huippuluokan älypuhelinta ja lisää on luvassa loppuvuodesta. Syyskuussa OnePlus tulee esittelemään myös ensimmäisen älytelevisionsa, joka kantaa nimeä OnePlus TV. Nyt tuorein vuoto vihjaa OnePlus 7T Pro -puhelimen saavan pyöreän kamera-alueen laitteen takaosaan.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä luonnoksia, joissa on esillä odotettu tuleva OnePlus-puhelin. Valitettavasti Blass ei kerro kuvista juurikaan mitään, mutta vastaavanlainen älypuhelin nähtiin jo joulukuussa vuotaneessa kuvassa, joka oli peräisin OnePlusin sisäisestä kokouksesta. Kuvissa nähdään varsin tuttu OnePlus-laite, jossa on pyöreä kamera-alue, joka viittaisi mahdollisesti parempiin kameroihin. OnePlusilta ei ole aikaisemmin nähty puhelinta, jossa on pyöreä kamera-alue takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tulevista OnePlus-puhelimista ei tiedetä juurikaan mitään, mutta todennäköisesti puhelimissa on Qualcommin tuorein Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri ja muut osa-alueet ovat hyvin lähellä markkinoilla olevaa OnePlus 7 Pro -puhelinta. OnePlusilta odotetaan lokakuussa OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimia. Lisäksi OnePlus tulee esittelemään 5G-yhteyksillä varustellun puhelimen, joka voi kantaa nimeä OnePlus 7T Pro 5G.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus