OnePlusYleinen

OnePlus työstää yhden käden tilaa OxygenOS-käyttöliittymään

OnePlusin kehittämä OxygenOS-käyttöliittymä on yksi markkinoiden parhaimmista ja suosituimmista Android-versioista, sillä se on hyvin lähellä puhdasta Googlen Android-versiota sekä samalla mukaan on tuotu lukuisia ominaisuuksia, joita ei Androidissa oletuksena ole. Nyt OnePlus on vahvistanut omalla foorumillaan, että OxygenOS tulee saamaan odotetun yhden käden tilan, joka avustaa käyttämistä yhdellä kädellä.

Yhtiön foorumilla järjestetyssä AMA-tilaisuudessa oli mahdollista kysyä OnePlus 7T -mallistoon liittyen ihan mitä kysymyksiä vain OnePlusin henkilökunnalta. Yksi kysymys koski juurikin yhden käden tilaa OxygenOS-käyttöliittymässä. OnePlusin työntekijän mukaan yhden käden tilaa kehitetään, mutta mitään tarkkaa tietoa tai aikataulua ominaisuudesta ei annettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on yksi harvoista Android-valmistajista, joka ei ole mahdollistanut yhden käden tilaa älypuhelimissaan. Ominaisuudelle on myöskin jatkuvasti enemmän käyttöä, kun älypuhelimet suurenevat ja näytön kehykset pienenevät, jonka takia yhdellä kädellä käyttäminen on jatkuvasti haastavampaa. Viimeisen vuoden sisällä OnePlus on kuitenkin lisännyt OxygenOS-käyttöliittymään uusia hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ovat muun muassa näyttötallennin sekä Zen-tila.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus