AndroidOnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: OnePlus 5 ja OnePlus 5T saavat tulevan Android Q -päivityksen

OnePlus 5 -malleissa oli alun perin Android 7 Nougat -käyttöjärjestelmä.

OnePlus on tänään vahvistanut, että yhtiön vuonna 2017 julkaisemat OnePlus 5- ja OnePlus 5T -puhelimet tulevat saamaan uuden Android Q -päivityksen. Viime vuonna OnePlus vahvisti myös OnePlus 3- ja OnePlus 3T -mallien saavan Android 9.0 Pie -päivityksen ja jakelu on aloitettu tällä viikolla.

OnePlus 5 -puhelimet julkaistiin alun perin Android 7 Nougat -käyttöjärjestelmällä ja tämän jälkeen puhelimet ovat saaneet kaksi suurempaa Android-päivitystä, joka ovat Android 8 Oreo ja Android 9 Pie. Nyt Android Q -päivitys on järjestyksessään kolmas puhelimille luvattu suurempi päivitys, joten OnePlus jatkaa tutulla linjallaan. Luonnollisesti Android Q on tulossa myös vuoden 2018 puhelimille, eli OnePlus 6:lle ja OnePlus 6T:lle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti OnePlus 5- ja OnePlus 5T -puhelimien Android Q -päivitykselle ei annettu mitään aikataulua, joten päivitystä on lupa odotella varmasti vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla.

OnePlus on myös vahvistanut, että OnePlus 7 -puhelimien uusia ominaisuuksia on tulossa vanhoille OnePlus 5-, OnePlus 5T-, OnePlus 6- ja OnePlus 6T -malleille. Puhelimet saavat muun muassa Fnatic- ja Zen -tilat, joiden lisäksi näyttötallennin, pikavastaukset, DC-himmennys ja RAM-tehostin ovat tulossa tulevien päivityksien mukana.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android