OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti taittuvanäyttöisen älypuhelimensa nimen – OnePlus Open julkaistaneen kuukauden päästä

OnePlus Open / Kuva: OnLeaks

Samsung julkisti eilen uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 5– ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimet, mutta myös OnePlus on halunnut hyödyntää tilaisuuttaa tulevan puhelimensa esille tuomiseen. Kiinalaisen Oppon alaisuudessa toimiva OnePlus on nimittäin vahvistanut ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelimensa nimen.

OnePlus julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen ”We OPEN when others FOLD”, jolla vahvistetaan taittuvanäyttöisen puhelimen nimi. Huhujen mukaan puhelimen nimen pitäisi olla OnePlus Open, johon julkaisu viittaa. Samsung käyttää puhelimissaan nimeä ”Fold”, mutta OnePlus on ottamassa erilaisen lähestymistavan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Somepäivitys vahvistaa myös ajatuksen siitä, että OnePlussan taittuvanäyttöinen puhelin tulee kilpailemaan Samsungin uuden Galaxy Z Fold 5 -puhelimen kanssa, eikä niinkään Galaxy Z Flip 5 -puhelimen kanssa. Puhelimesta on nähty myös mallinnuskuvia, jotka ovat antaneet hyvän käsityksen OnePlus Open -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan OnePlus Open tullaan julkaisemaan elokuun loppupuolella New Yorkissa järjestettävässä tilaisuudessa, mahdollisesti 29. elokuuta. OnePlus Openin odotetaan olevan kansainvälisille markkinoille suunnattu versio Kiinassa julkaistavasta Oppo Find N3 -puhelimesta.

OnePlus Open on huippuluokan taittuvanäyttöinen älypuhelin, jossa ei ole teknisistä ominaisuuksista säästelty. Puhelimeen on tulossa 7,8 tuuman sisänäyttö sekä 6,3 tuuman näyttö ulkopuolelle. Tehoista vastannee Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja takaosassa on Hasselbladin kanssa kehitetyt kamerat. OnePlus tarjoisi tietojen mukaan 4800 milliampeeritunnin akun sekä 67 watin pikalatauksen. Tarkemmin vuotoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter.com (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus