SamsungYleinen

Samsung-pomolta yllättävä vahvistus: Uusi Galaxy Fan Edition -puhelin tulossa hyvin pian

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung on julkistanut viimeksi tammikuussa 2022 niin sanotun Fan Edition -älypuhelimen, joka oli Galaxy S21 FE. Korealaisjätti ei koskaan julkaissut Galaxy S22 FE -mallia, mutta huhut ovat povanneet Galaxy S23 FE -puhelinta julkaistavaksi tämän vuoden aikana. Samsung on nyt käytännössä vahvistanut puhelimen olevan tulossa.

Android Authority -sivusto kysyi Samsungin Etelä-Afrikan mobiililiiketoiminnan johtaja Justin Humelta, että ”Galaxy A54 5G:n ja Galaxy S23:n välillä on FE:n kokoinen rako, eikö niin?” Tähän Hume on antanut vastauksen, joka ei juurikaan jätä arvailuille varaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”On olemassa FE:n kokoinen rako, juuri nyt”, kertoi Justin Hume. Hän myös lisäsi, että ”tulossa on julkistus. Hyvin pian”.

Toisin sanoen Samsung valmistautuu parasta aikaa Galaxy S23 FE -puhelimen julkaisuun. Vahvistus julkaisusta saadaan todennäköisesti pian. Galaxy S23 FE -puhelimen julkaisua on odotettu elo-syyskuun aikana yhdessä Galaxy Tab S9 FE -tablettien kanssa.

Galaxy S23 FE on nähty jo aikaisemmin CAD-mallinnuskuvissa, jotka ovat paljastaneet kyseessä olevan pitkälti Galaxy A54- ja S23 -puhelimia muistuttava laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Samsung voisi käyttää Galaxy S23 FE -puhelimessa Snapdragon- tai Exynos-järjestelmäpiiriä. Tuoreimmat tiedot antavat viitteitä Exynos 2200 -järjestelmäpiirin käyttämiseen kaikilla markkinoilla. Puhelimeen on tulossa 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on nähtävästi 4500 milliampeeritunnin kokoinen ja se tukee 25 watin pikalatausta.

Galaxy S23 FE:n on huhuttu saavan 50 megapikselin tasoisen pääkameran, joka vastaa Galaxy S23 -sarjan puhelimia. Lisäksi puhelimeen on tulossa kaksi 12 megapikselin kameraa, jotka ovat ultralaajakulma- ja telekamerat.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung