HuaweiYleinen

Huaweilla tällä viikolla globaali jättijulkaisu – tulossa ainakin kolme puhelinta, viisi älykelloa ja kuulokkeet

Huawei Watch Fit 2

Huawei järjestää 18. toukokuuta globaalin lanseeraustilaisuuden Euroopassa, mutta myös ympäri maailmaa omia paikallisia tilaisuuksia. Erityisesti Malesiassa Huawei on luvannut kyseessä olevan melkoinen jättijulkaisu, sillä luvassa on uusia puhelimia, älykelloja sekä kuulokkeita.

Osa julkaistavista tuotteista on esitelty jo Kiinassa tai joillakin valituilla markkinoilla viime viikkoina, mutta nyt tuotteiden globaali saatavuus on laajentumassa. Tilaisuudessa on tiedetty julkaistavan erityisesti taittuvanäyttöinen Huawei Mate Xs 2 -älypuhelin, mutta myös uudet premium-materiaaleista valmistetut Huawei Watch GT 3 Pro -älykellot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Mate Xs 2

Huawei Nova Y70

Huawei P50

Älypuhelimien osalta Huawei tulee tuomaan globaalisti saataville viime vuonna Kiinassa julkaistun Huawei P50 -puhelimen. Jo aikaisemmin Huawei toi myyntiin vain Huawei P50 Pro -puhelimen, mutta perusmalli jäi vain Kiinan markkinoiden herkuksi. Lisäksi Huawei julkaisee Malesiassa uuden Huawei Nova Y70 -puhelimen, joka on nähtävästi täysin sama laite kuin aikaisemmin julkaistu Huawei Nova Y70 Plus.

Huawei Watch GT 3 Pro -älykellojen ohella Huawei tulee nähtävästi julkaisemaan neljä muutakin älykelloa. Huawei Watch Fit 2 tulee tarjoamaan tyyliä neliömäisen näyttönsä avulla ja Huawei Band 7 esitellään globaalisti. Huawei Band 7 esiteltiin jo aikaisemmin Kiinassa ja kyseessä on edullinen älykellon sekä aktiivisuusrannekkeen välimaastoon asettuva laite.

Huawei Band 7

Huawei Watch D

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Malesiassa Huawei on vahvistanut esittelevänsä lapsille suunnatun Huawei Watch Kids 4 Pro -älykellon, jolla vanhemmat pystyvät olemaan paremmin perillä lapsen liikkeistä. Huawei on luvannut esitellä Kiinassa jo aikaisemmin julkaistun Huawei Watch D -älykellon. Kyseessä on mielenkiintoisella verenpaineen mittauksella varusteltu älykello. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan varmaa tuleeko älykello myyntiin globaalisti, vai esitelläänkö sitä vain, jotta Huawei voi esitellä osaamistaan.

Huawei FreeBuds SE

Huawei tulee lisäksi laajentamaan kuulokevalikoimaan uusilla FreeBuds SE -kuulokkeilla. Kuulokkeet ovat nähtävästi jo julkaistu valituilla markkinoilla, sillä esimerkiksi Thaimaassa niiden hinnan on vahvistettu olevan 1899 bahtia, eli noin 52 euroa. FreeBuds SE -kuulokkeet ovat lähtötason täyslangattomat nappikuulokkeet, joissa on kevyt rakenne, 24 tunnin akunkesto sekä 10 millimetrin dynaamiset elementit. Kuulokkeista on kaksi väriversiota, jotka ovat sininen ja valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä viikolla julkaistavat uudet Huawei-tuotteet:

  • Huawei Mate Xs 2
  • Huawei P50
  • Huawei Nova Y70
  • Huawei Watch GT 3 Pro
  • Huawei Watch Fit 2
  • Huawei Watch D
  • Huawei Watch Kids 4 Pro
  • Huawei Band 7
  • Huawei FreeBuds SE

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä tullaanko jotain uutuuslaitteista tuomaan myös Suomessa myyntiin. Huawei ei ole panostanut älypuhelinmarkkinaan Suomessa enää kovinkaan paljoa, joten puhelimia on tuskin turha odottaa myyntiin. Älykellojen osalta Huawei tulee todennäköisesti tarjoamaan jotain myös Suomessa, jonka lisäksi myös edulliset kuulokkeet varmasti löytävät paikkansa Suomen markkinoilta.

Lähde: Huawei Malesia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei