OnePlusYleinen

Taas uutta OnePlussaa tulossa – OnePlus Ace Racing Edition esitellään 17. toukokuuta

OnePlus Ace Racing Edition

OnePlus on tänään vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden OnePlus Ace Racing Edition -älypuhelimen. Kyseessä on edullisempi versio aikaisemmin julkaisuista OnePlus Ace -mallista, joka tunnetaan Intiassa myös nimellä OnePlus 10R. Kiinassa uusi Ace-mallisto on saamassa siis jatkoa vain muutama viikkoa ensimmäisen puhelimen julkaisun jälkeen.

Uutuuspuhelin esitellään Kiinassa 17. toukokuuta, eli ensi viikolla. Kyseessä pitäisi olla uusi keskihintaluokan älypuhelin, joka on teknisesti lähes identtinen aikaisemmin julkaisun Oppo K10 -puhelimen kanssa. Pian julkaistavaa puhelinta ei todennäköisesti nähdä laajasti myynnissä Kiinan ulkopuolella ainakaan heti. OnePlus on samalla julkaissut laitteesta jo tarkkoja kuvia sekä vahvistanut yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti puhelin on kuvien mukaan muovia, mutta muotoilussa on vivahteita OnePlus 10 Prosta. Esimerkiksi takaosan kamera-alue on kookas ja siinä on ainakin kolme kameraa sekä LED-salama. Kuvissa OnePlus Ace Racing Edition on esillä kahdessa värissä, jotka ovat sininen ja musta. Sininen väri on todennäköisesti kiiltävä, mutta musta on mattapintainen.

OnePlus Ace Racing Edition

Aikaisempien tietojen mukaan pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä ja kaksi muuta kameraa olisivat 8 ja 2 megapikseliä. Etuosaan on tulossa 16 megapikselin selfiekamera. Tenaan sertifiointi paljasti jo aikaisemmin, että puhelimessa on 6,59 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jossa tehokkain ydin toimii 2,85 GHz:n taajuudella. OnePlus on nyt vahvistanut kyseessä olevan Dimensity 8100-Max-järjestelmäpiiri. RAM-muistia on kerrottu olevan 8 tai 12 gigatavua. Sisäistä tallennustilaa tiedetään olevan 128 tai 256 gigatavua.

Akku tulee olemaan kooltaan 4890 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmä on Android 12. Tarkat tiedot tullaan kuitenkin paljastamaan vain muutaman päivän päästä.

Lähde: OnePlus (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus