OnePlusYleinen

OnePlus vihjaa aktiivisuusrannekkeen julkaisusta – kuvat ja tiedot vuotivat jo etukäteen

Viime vuonna OnePlus muokkasi strategiaansa selvästi julkaisemalla edullisia älypuhelimia, mutta jo ennen tätä valikoimaan ovat kuuluneet älytelevisiot. Vuoden lopulla OnePlus paljasti julkaisevansa ensimmäisen älykellonsa vuoden 2021 alussa, mutta nyt yhtiö on vihjannut myös edullisen aktiivisuusrannekkeen julkaisusta.

Twitterissä OnePlus on tänään julkaissut vihjailevia kuvia, joista paljastuu jo aktiivisuusranneke osittain. Kyseessä odotetaan olevan haastaja Xiaomin hyvin suosituksi nousseelle Mi Band 5 -aktiivisuusrannekkeelle, joten hinta asettunee alle 50 euroon. Toistaiseksi OnePlussan rannekkeen julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta huhuissa on mainittu 11. tammikuuta, joka on ainakin Intian julkaisun päivämäärä. Globaalista saatavuudesta ei ole tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus Band tulee saamaan jatkuvan sykkeenmittauksen, SpO2-mittauksen sekä unenseurannan. Rannekkeessa on lisäksi 1,1 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, 14 päivän akunkesto, IP68-sertifikaatti sekä 13 erilaista harjoitusmoodia. Vuotokuvissa OnePlus Band on nähty ainakin kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa, sininen sekä oranssi. Hinnaksi Intiassa odotetaan 2499 rupiaa, eli noin 28 euroa.

Uusi OnePlus Band -aktiivisuusranneke on siis tulossa jo mahdollisesti ensi viikolla, mutta globaalista julkaisusta OnePlus ei ole vielä vihjannut. Lisäksi ei ole tarkkaan tiedossa onko OnePlus Bandin rinnalla tulossa myös OnePlus Watch -älykello.


Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus