OnePlusYleinen

OnePlus #WarpChargeSOS -pikalatauspalvelu saapuu Helsinkiin keskiviikkona

OnePlusin #WarpChargeSOS-tempaus Lontoossa.

Lontoossa, Amsterdamissa ja Utrechtissa kiinalaisen älypuhelinvalmistaja OnePlusin järjestämä #WarpChargeSOS-tempaus on herättänyt huomiota ja nyt se tuodaan myöskin Helsinkiin keskiviikkona 9. lokakuuta, jolloin kuka tahansa Helsingin keskustan alueella asioiva voi tilata palvelun käyttöönsä.

Älypuhelimen käyttö on kasvanut valtavasti viime vuosina. OnePlusin teettämän tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat Euroopan toiseksi ahkerimpia älypuhelimen näytön vierittäjiä, ja päivittäin näyttöä vieritetään jopa 227 metriä. Ahkera käyttö tuo painetta puhelimen akun kestolle ja lataukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tutkimuksissakin todettu ahdistus akun loppumisesta on meille suomalaisille tuttua, sillä olemme tunnetusti teknologiakansaa. Kuluttajapalautteemme mukaan arjessa sykettä nostaa tilanne, jossa akku näyttää nollaa ja pitäisi päästä nopeasti liikkeelle. Lataus on tärkeä osa älypuhelimen käyttökokemusta, ja olemme siksi panostaneet nopeaan akkuteknologiaan. Mahtavaa, että pääsemme Helsinkiin näyttämään, kuinka nopeita voimmekaan olla”, sanoo OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén

OnePlus demonstroi Warp Charge -pikalatausteknologiansa nopeutta Helsingissä keskiviikkona 9. lokakuuta järjestettävällä tempauksella. Aamupäivällä akkuhädän sattuessa pikalatauspalvelun voi tilata Helsingin keskustan alueella twiittaamalla sijaintinsa ja hashtagin #WarpChargeSOS. Myöhemmin iltapäivällä pikalatausauto parkkeeraa Kampin Narinkkatorille auttamaan ohikulkijoita.

OnePlus-pikalatauspalvelu kampanjoi lokakuussa nopeamman latausteknologian puolesta kolmessa Euroopan kaupungissa. Lontoossa 3.10. sekä Amsterdamissa ja Utrechtissa 5.10. järjestetyt tempaukset pitivät Warp Charge -ajoneuvon kiireisenä ja keräsi paikalle sankoin joukoin lataamista kaipaavia.

Warp Charge -pikalatauspalvelun reitti ja aikataulu 9. lokakuuta 2019

  • klo 11:30–14:00 pikalatausauto hälytysajossa Helsingissä
  • klo 14:00–18:00 pikalatausauto Narinkkatorilla, Kampissa

OnePlusin #WarpChargeSOS-tempaus Lontoossa.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus