OnePlusYleinen

OnePlus Watch -älykello sai jälleen uuden päivityksen – nyt mukana yli 110 harjoitustilaa ja uusi kellotaulu

OnePlus Watch

OnePlus on julkaissut jälleen suurehkon päivityksen ensimmäiselle älykellolleen, eli OnePlus Watchille. Kyseessä on kolmas suurempi päivitys ja nyt mukana toimitetaan muutamia mainostettuja ominaisuuksia. OnePlus toi uutuuskellonsa myyntiin varsin keskeneräisenä ja nyt useiden isojen päivityksien muodossa OnePlus on pyrkinyt paikkaamaan puutteita.

Uutuuspäivitys on versionumeroltaan B.52. Päivityksen mukana on kerrottu olevan yli 110 erilaista harjoitustilaa, tuki maratontilalle sekä AI-kellotaulu. Jo aikaisemmin OnePlus lisäsi päivityksen avulla kelloon, Always-on-Display-toiminnon ja optimoi käyttöliittymää. Alapuolella on listattuna uuden päivityksen mukana tulevat uudistukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset:

  • Lisätty useita harjoitustiloja. Nyt mukana yli 110 harjoitustilaa
  • Lisätty maraton-juoksutoiminto
  • Lisätty AI Outfit -kellotaulutoiminto

Päivitys on nyt jaossa OnePlus Watchille laajasti ja sen voi päivittää OnePlus Health -sovelluksen kautta. Kokoa päivityksellä on 46 megatavua ja kellon päivittäminen kestää parhaimmillaan jopa puolituntia. Jos päivitys ei ole kuitenkaan vielä saataville kellolle, niin sen pitäisi olla tulossa muutaman päivän sisällä.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus