XiaomiYleinen

Vuotokuvissa Xiaomi Mi 10T Pro -älypuhelin – saamassa suuren 108 megapikselin kameran

Xiaomi on julkaissut ahkerasti älypuhelimia kuluvan vuoden aikana, ja myös tulevina kuukausina yhtiöltä on lupa odottaa lisää laitteita. Tällä kertaa vuodon kohteena ovat Xiaomi Mi 10T- ja Mi 10T Pro, jotka tulevat nähtävästi tarjolle Kiinan lisäksi maailmanlaajuisesti. Nettiin on vuodettu nyt kuvia erityisesti Mi 10T Pro -älypuhelimesta, joissa laite on esillä varsin kattavasti.

Kuvissa Xiaomi Mi 10T Pro on esillä hopeassa väriversiossa, ja kuvat vahvistavat laitteen takaosan vasemmassa yläkulmassa olevan suuri laatikkomainen kamera-alue. Pääkameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 108 megapikseliä ja sen rinnalla on ainakin kaksi muuta kamerasensoria. Kuvat paljastavat puhelimessa olevan myös alumiininen kehys, virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija sekä 5G-yhteydet. Laitteen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Mi 10T -puhelimen koodinimi olisi ”apollo” ja Mi 10T Pron vastaavasti ”apollo pro”. Erityisesti Mi 10T Prosta on jo tiedossa joitakin teknisiä yksityiskohtia kameran lisäksi. Puhelimeen on lupa odottaa 5000 milliampeeritunnin akkua, 144 hertsin näyttöpaneelia sekä Snapdragon 865- tai Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiriä.

Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa siitä, milloin Xiaomi voisi puhelimet julkaista. Todennäköisesti yhtiö esittelee puhelimet aluksi kotimarkkinoillaan Kiinassa ja myöhemmin Euroopassa. Todennäköisesti kovin kauaa puhelimia ei enää tarvitse odotella.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

16 Kommenttia

 1. Vähän kuin Huawei P40 ja Xiaomin muotoilu olisi sulautunut yhdeksi. Kohta varmaan Leican nimi ilmestyy Xiaomin puhelimiin.

  1. Pääasia, että optiikka on hyvää, takaako Leica tänäpäivänä mitään? Hinta/laatu matters, eikös

 2. No niin ainakin Huawei uskoo kerta kun vain Mate ja P-sarjojen kalleimmat puhelimet ovat saaneet Leican kamerat. Onneks Nokia tuo myös halvempiin puhelimiin Zeiss-linssit. Ei vain huippu-puhelimiin.

 3. Olipa linssit (objektiivit) Leicaa tai Zeiss niin oletan että kuvankäsittelyä algoritmit ovat ne mitkä tekee kuvasta joko kuraa tai huippua.
  En ole nähnyt että Samsung tai Google kännykät , muutama mainittaakseni hehkuttaa”linseilään”. Unohtamatta tietenkään kennon kokoa.

 4. Vaikuttaa kyl moni muukin asia, minkä takia muuten sit aina halvoissa puhelimissa on huono kuvanlaatu kameroissa.

  1. Mitkäs ne olisi muutki asiat halvois puhelimis vaikuttamassa kuvan laatuun turhake kommentoijan mieti sitän mielestä?

 5. Mieti sitä ei ihan itse jos osaat. ⬆️

  1. No ei höperö osannut sanoa vastausta.

 6. Ei mun kuule tartte vastata sun tyhmiin kysymyksiin. Seniili.

  1. Näin jäi turhake kommentoijalta vastaus saamatta.

 7. Niin jäi, seniili.

  1. Näin se on että jos itsensä korottaa puhelinkriitikoksi,niin sitten pitää kestää myös kritiikkiä itseään kohtaan. Varsinkin kun on turhake arvostelija. Perustelut puuttuvat.

 8. Sähän sen tiedät, seniili.

  1. Hyvä juttu että olet oppinut käyttämään toistakin sanaa.
   Nyt sitten on turhake sekä seniili, mikähän mahtaa olla seuraava?

 9. Sitä sä voit jäädä miettimään ihan keskenäs.

 10. Gute Nacht

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi