OnePlusYleinen

OnePlusin toimitusjohtaja jakoi Twitterissä esimakua tulevasta puhelimesta – ”Fast and Smooth”

OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau on julkaissut Twitterissä twiitin, jossa vihjataan yhtiön tulevasta tuotteesta. Lau julkaisi lyhyen videon, jossa on nähtävästi esillä tulevan puhelimen kulma sekä teksti ”Fast and Smoooth”.

Twiitti ei valitettavasti vielä kerro juurikaan mitään itse puhelimesta tai julkaisuajankohdasta. Huhujen mukaan OnePlus saattaa julkaista kaksi uutta puhelinta, jotka olisivat OnePlus 7- sekä OnePlus 7 Pro. Julkaisupäiväksi on arveltu 14. toukokuuta, eli reilun 3 viikon päästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7– ja OnePlus 7 Pro -puhelimista on nähty jo 3D-mallinnoksiin pohjautuvia vuotoja, joiden perusteella OnePlus 7 on ulkoisesti hyvin lähellä OnePlus 6T -mallia. OnePlus 7 Prossa tullaan näkemään kuitenkin hieman uudistuksia, sillä laitteessa on muun muassa ylösnouseva etukamera sekä kolmoiskamera takaosassa.

Tulevien viikkojen aikana on odotettavissa, että OnePlus paljastaa enemmän tietoja OnePlus 7 -puhelimista. Lisäksi epäviralliset vuodot puhelimista tulevat todennäköisesti kiihtymään julkaisun lähestyessä.

Lähde: Pete Lau (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus