OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus 7 – Huomenna luvassa lisätietoja

Tällä kertaa nettiin on vuodettu tarkkoja kuvia OnePlus 7 -puhelimesta, jonka odotetaan olevan niin sanottu perusversio. OnePlusilta odotetaan myös OnePlus 7 Pro -mallia, jossa olisi mekanisoitu etukamera sekä 5G-yhteydet. Uudet kuvat tarjoavat jälleen tunnettu vuotaja OnLeaks ja kuvat perustuvat OnePlus 7 -puhelimen 3D-mallinnokseen.

Kuvien perusteella OnePlus 7 tulee ulkoisesti olemaan hyvin lähellä viime vuoden OnePlus 6T -puhelinta, eikä suuria eroavaisuuksia ole nähtävissä. Rakenne on jälleen alumiinia ja lasia. Takaosassa on muusta rungosta ulkoneva pitkulainen kameraosa, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on nähtävillä myös OnePlus-logo. Etuosassa on suurehko näyttö sekä pisaramainen loviratkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen reunoilla on nähtävissä OnePlusille tyypillinen kytkin, virtapainike sekä äänenvoimakkuuspainikkeet. OnePlus 7:n alareunassa on USB-C-tyypin latausliitin sekä tämän molemmilla puolilla kaiutinritilät. Edelleenkään kuulokeliitintä ei OnePlus 7 tule saamaan, kuten ei myöskään OnePlus 6T -mallista löytynyt viime vuonna.

Huhujen mukaan OnePlus 7 tulee saamaan Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin, jonka kaverina on vähintään 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on todennäköisesti myös Android 9.0 Pie yhdessä OxygenOS-käyttöliittymän kanssa. Huhuissa on myös mainittu 3700 milliampeeritunnin akusta sekä 48 megapikselin tarkkuisesta pääkamerasta. OnePlusilta odotetaan myös OnePlus 7 Pro -mallia, josta vuotokuvia voi käydä katsomassa tämän linkin takaa.

Twitterissä myös OnePlusin perustaja Pete Lau on julkaissut twiitin, jossa vihjataan huomenna keskiviikkona olevan luvassa mielenkiintoisia uutisia tulevasta puhelimesta.

Lähde: OnLeaks & Pricebaba, Pete Lau (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus