OnePlusYleinen

Vuoto: Tältä näyttää OnePlus 7

Tuttu vuotaja OnLeaks on julkaissut yhdessä Pricebaba.com -blogin kanssa 3D-mallinnokseen pohjautuvia kuvia sekä 360-asteen videopätkän OnePlus 7 -puhelimesta. Kyseessä on ensimmäiset varsin luotettavat kuvavuodot OnePlusin tulevasta huippupuhelimesta. OnePlus 7:n ohella OnePlusilta odotetaan myöskin 5G-yhteyksillä varusteltua älypuhelinta.

Kuvista nähdään, että OnePlus 7 tulee ulkoisesti muistuttamaan edeltäjäänsä, eli OnePlus 6T -mallia. Etupuolella ei ole enää minkäänlaista lovea, vaan näyttö on saatu vietyä pitkälti laitteen reunoille asti. Etukamera on toteutettu mekanisoidulla ylösnousevalla kameraratkaisulla. Puhelimen takaosassa on nähtävissä kolmoiskamera, jonka kaverina on laserautomaattitarkennus sekä LED-salama. Erillistä sormenjälkilukijaa ei kuvissa nähdä, joten todennäköisesti OnePlus luottaa jälleen näytönalaiseen sormenjälkilukijaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista nähdään myöskin laitteen saavan USB-C-tyypin latausliittimen. Kuvissa ei ole nähtävissä 3,5 mm kuulokeliitintä, joka poistettiin jo OnePlus 6T -puhelimessa viime vuonna. Huhujen mukaan OnePlus 7 tulisi saamaan luonnollisesti Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin sekä odotuksissa OnePlus 7 on varusteltu vähintään 6 gigatavun RAM-muistilla, Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmällä sekä suurella 4150 milliampeeritunnin akulla.

Todennäköisesti OnePlus 7 tullaan julkaisemaan vuoden toisella neljänneksellä, eli huhti-kesäkuussa.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus