OPPOYleinen

OnePlussan emobrändi julkisti toisen tablettinsa – Oppo Pad Air tarjoaa viihdekäyttöön perusominaisuudet

Oppo Pad Air

Oppo on julkistanut tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uusien Reno 8 -puhelimien rinnalla myös uuden tabletin, joka kantaa nimeä Oppo Pad Air. Kyseessä on järjestyksessään jo Oppon toinen tabletti, sillä Oppo Pad julkaistiin jo aikaisemmin tänä vuonna. Uutuusversio on aikaisempaa edullisempi ja karsitumpi.

Tabletti tarjoaa alumiinisen rakenteen ja se on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa ja hopea. Oppo on saanut tabletista vain 6,94 millimetriä paksun ja painoa sillä on 440 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Pad Air on rakennettu 10,36 tuuman kokoisen IPS LCD -näyttöpaneelin ympärille ja siinä on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus. Näytössä on perinteikäs 60 hertsin virkistystaajuus sekä tuki kosketusnäyttökynälle. Oppo on varustellut laitteen neljällä kaiuttimella, joissa on tuki Dolby Atmos -tekniikalle.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tabletissa on myös muistikorttipaikka. Oppo esitteli laitteen vain Wi-Fi-versiona, eikä tarjolla ole SIM-korttipaikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Oppo Pad Airissa on kaksi, joista toinen on etuosassa ja toinen takaosassa. Takaosan kameran tarkkuus on 8 megapikseliä ja etuosassa on 5 megapikselin kamera. Käyttöjärjestelmänä on Googlen tuorein Android 12, jonka päällä hyrrää ColorOS for Pad -käyttöliittymä. Akunkesto on suuren 7100 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 18 watin teholla.

Kiinassa Oppo Pad Air tulee myyntiin 4 + 64 gigatavun versiossa 1299 juanin hintaan ja 6 + 128 gigatavun versiossa 1699 juanin hintaan. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 183 euroa ja 239 euroa. Oppo tarjoaa tabletille myös näppäimistökuorta 349 juanin hintaan (49 euroa) ja stylus-kynää 299 juanin hintaan (42 euroa).

Lähde: Oppo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO