OPPOYleinen

OnePlussan emobrändi julkisti uuden taittuvansa – Oppo Find N3 Flip tarjoaa kolmoiskameran ja Dimensity 9200 -järjestelmäpiirin

Oppo Find N3 Flip

OnePlussan emobrändi Oppo on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Oppo Find N3 Flip -älypuhelimen. Kyseessä on taittuvanäyttöinen laite, joka on suunnattu haastamaan Samsungin uusin Galaxy Z Flip 5.

Mistään merkittävästä päivityksestä ei ole kyse, mutta Oppo on saanut mukaan enemmän kameroita sekä hieman lisää suorituskykyä. Ulkoinen toteutus on pysynyt lähes ennallaan. Find N3 Flip ei tarjoa IP-luokitusta. Puhelimen painoksi on kerrottu 198 grammaa ja paksuutta on suljettuna 16,45 millimetriä. Värejä on tällä kertaa kolme, jotka ovat kulta, vaaleanpunainen sekä harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen ulkopuolella on kookas 3,26 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on 720 x 382 pikselin tarkkuus ja 60 hertsin virkistystaajuus. Ulkonäyttö antaa paljon käyttötapoja, sillä sen avulla voi ottaa paremmin selfieitä, näyttää QR-koodeja, vaihtaa joitakin pika-asetuksia sekä katsoa esimerkiksi säätä.

Sisäpuolelta löytyy 6,8 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 2520 x 1080 pikselin tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Oppo hyödyntää LTPO-tekniikkaa, joten virkistystaajuus laskee jopa 1 hertsiin. Näytössä on myös HDR10+ -tuki sekä 1600 nitin maksimikirkkaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 9200 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Oppo hyödyntää LPDDR5x-version RAM-muistia ja tallennustila perustuu UFS 4.0 -standardiin. Tukea muistikortille ei ole.

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, joista pääkamerana toimii 50 megapikselin sensori. Toinen kameroista on 8 megapikselin sensoriin perustuva 114 asteen ultralaajakulmakamera sekä kolmantena on 32 megapikselin optisesti vakautettu telekamera. Puhelimen sisäpuolelle on saatu yksi etukamera, joka on tarkkuudeltaan 32 megapikseliä. Oppo on tehnyt kameroissa yhteistyötä Hasselbladin kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 4300 milliampeeritunnin kokoinen akku, jota voidaan ladata 44 watin tehoisella langallisella pikalatauksella. Tuettuna ei ole langatonta latausta. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat stereokaiuttimet, Wi-Fi 7 sekä Bluetooth 5.3. Sormenjälkilukija löytyy Find N3 Flip -puhelimen kyljestä. Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä on ColorOS 13.2.

Kiinassa Oppo on tuonut puhelimen jo ennakkomyyntiin. 12 + 256 gigatavun muistiversio maksaa 6799 juania sekä 12 + 512 gigatavun muistiversio maksaa 7599 juania. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 861 euroa sekä 963 euroa. Toistaiseksi saatavuudesta globaalisti ei ole tietoa.

Lähde: Oppo Find N3 Flip -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO