OPPOYleinen

OnePlussan emobrändiltä tulossa uniikilla kameramuotoilulla varusteltu huippupuhelin – katso vuotaneet kuvat!

Oppo Find X4 Pro (tai Find X5 Pro).

OnePlussan emobrändi Oppo tulee julkaisemaan nähtävästi ensi vuoden alussa uuden Find X -sarjan huippupuhelimen, josta on nyt vuotanut ensimmäisiä kuvia. Kyseessä on seuraaja Oppon tämän vuoden Find X3 Pro -puhelimelle, ja uuden version nimeksi on tulossa Find X4 Pro tai Find X5 Pro.

Kuvat paljastavat uutuuspuhelimessa olevan erittäin uniikki kameramuotoilu takaosassaan. Kamera-alue ulkonee muusta rungosta, mutta Oppo on pyrkinyt tekemään siitä varsin saumattoman. Kamera-alue on normaalista laatikkomallista poikkeava, joka luo puhelimelle varsin mielenkiintoinen muotoilun. Kamera-alueessa on ainakin kolme kamerasensoria, kaksi salamavaloa sekä mikrofoni.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Find X4 Pro (tai Find X5 Pro).

Oppo Find X4 Pro (tai Find X5 Pro).

Vuotokuvat paljastavat Oppo Find X4 Prosta myös muotoilun kokonaisuudessaan. Takaosassa on erikoisen kamera-alueen ohella myöskin Oppon logo. Etuosassa on suuri näyttöpaneeli, jossa on vasempaan yläkulmaan laitettu reikä etukameraa varten. Puhelimen vasemmassa kyljessä nähdään äänenvoimakkuuspainikkeet ja oikeassa kyljessä on virtapainike. Puhelimen päätyjä eivät kuvat valitettavasti paljasta.

Oppo Find X4 Pro (tai Find X5 Pro).

Tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vuotanut, mutta lähes varmaksi voi sanoa Oppon käyttävät hyödykseen Qualcommin tuoreinta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä. Koska Oppo on nykyään OnePlussan emobrändi virallisesti, niin todennäköisesti nyt vuotaneessa puhelimessa voi olla paljon samoja tekniikoita, joita tullaan näkemään tammikuussa OnePlus 10 Pro -puhelimessa. Oppo Find X4 Pro saanee siis korkealla virkistystaajuudella varustellun AMOLED-näytön ja ainakin kehittyneet pää- ja ultralaajakulmakamerat.

Lähempänä julkaisua myöskin Oppon puhelimesta tullaan varmasti kuulemaan enemmän huhuja. Julkaisua odotetaan tammi-maaliskuun aikana.

Oppo Find X4 Pro (tai Find X5 Pro).

Lähde: Prepp.in

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO